Stoiximan Super League

Αποθέωσαν τον Ιωαννίδη παραφράζοντας σύνθημα για τον Ολισαντέμπε οι οπαδοί του Παναθηναϊκού!

Οι φίλοι του Παναθηναϊκού αποθέωσαν τον Φώτη Ιωαννίδη αλλάζοντας ένα σύνθημα για τον Ολισαντέμπε, με τον οποίο... έχει ταυτιστεί ο Έλληνας επιθετικός.

Ένας χαμός γίνεται έξω από το ξενοδοχείο «Caravel», απ' όπου αναχωρεί η αποστολή του Παναθηναϊκού για το ντέρμπι με τον Ολυμπιακό στο «Καραϊσκάκης»!

Εκατοντάδες φίλοι των «πρασίνων» βρέθηκαν εκεί για να αποθεώσουν την ομάδα του Ιβάν Γιοβάνοβιτς, λίγο πριν από το κρίσιμο ματς το οποίο γνωρίζουν πως πιθανότατα θα καθορίσει σε μεγάλο βαθμό και την κατάκτηση του τίτλου.

Ένας από τους παίκτες που συγκέντρωσαν τις περισσότερες επευφημίες, είναι ο Φώτης Ιωαννίδης. Ο Έλληνας επιθετικός που έχει «ξελασπώσει» μπόλικες φορές φέτος τον Παναθηναϊκό έχει κάνει φίλους της ομάδας να τον παρομοιάζουν μέχρι και με τον Εμμάνουελ Ολισαντέμπε, κάτι που έγινε αντιληπτό και έξω από το «Caravel».

Συγκεκριμένα, οι οπαδοί των «πρασίνων» αποθέωσαν τον Ιωαννίδη παραφράζοντας ένα σύνθημα που παλιά ακουγόταν για τον «Μανωλάκη», επιβεβαιώνοντας πως έχουν... ταυτίσει αυτούς τους δύο για τον τρόπο παιχνιδιού τους.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x