Stoiximan Super League

«Παναθηναϊκός και ΑΕΚ μεταξύ των ομάδων που έχουν ρωτήσει για τον Σακίρι»

Σύμφωνα με Γερμανό δημοσιογράφο, τόσο ο Παναθηναϊκός, όσο και η ΑΕΚ, έχουν ασχοληθεί με την περίπτωση του Σακίρι που έμεινε πριν από λίγες ώρες ελεύθερος από τη Σικάγο Φάιαρ.

Το μέλλον του Σερντάν Σακίρι με τον Παναθηναϊκό και την ΑΕΚ εμπλέκουν διεθνή δημοσιεύματα!

Το βράδυ της Τετάρτης (14/08), ο έμπειρος Ελβετός μεσοεπιθετικός έμεινε και τυπικά ελεύθερος από τους Σικάγο Φάιαρ, με την ομάδα του MLS να ανακοινώνει την αποδέσμευσή του μετά από 2,5 χρόνια παρουσίας στην ομάδα του Ιλινόις όπου κατέγραψε 16 γκολ και 20 ασίστ σε 75 συμμετοχές.

Έτσι λοιπόν, ο 32χρονος βραχύσωμος άσος βρίσκεται στη διαδικασία αναζήτησης του επόμενου σταθμού της καριέρας του, με τον Γερμανό δημοσιογράφο του «Sky Sports», Φλόριαν Πλέτενμπεργκ, να εμπλέκει το όνομα του διεθνούς Ελβετού μεσοεπιθετικού με τον Παναθηναϊκό και την ΑΕΚ.

Συγκεκριμένα, ο εν λόγω δημοσιογράφος υποστηρίζει πως πέραν από τις δύο ελληνικές ομάδες, τόσο η Μπεσίκτας, όσο και σύλλογοι από τη Σαουδική Αραβία έχουν ρωτήσει για την περίπτωση του πρώην άσου της Λιόν και της Λίβερπουλ μεταξύ άλλων.

Παράλληλα, υπογράμμισε πως ο Σακίρι δεν βιάζεται να πάρει την απόφασή του και πως εξετάζει όλες τις προτάσεις και τις επιλογές που έχει στα χέρια του αναφορικά με το που θα τον βρει η νέα αγωνιστική σεζόν.


Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x