Stoiximan Super League

Παγκάκης: «Μεταγραφές άλλων εποχών αυτές που κάνει ο Παναθηναϊκός, πήρε παίκτες που κάνουν τη διαφορά»

Ακούστε τα τελευταία νέα από το ρεπορτάζ του Παναθηναϊκού ενόψει της αποψινής αναμέτρησης με την Athens Kallithea, όπως τα μετέφερε ο Νίκος Παγκάκης στον bwinΣΠΟΡ FM 94,6.

Τα τελευταία του Παναθηναϊκού, ενόψει της αποψινής αναμέτρησης με την Athens Kallithea στη Λεωφόρο στο πλαίσιο της 3ης αγωνιστικής της Stoiximan Super League, μετέφερε ο Νίκος Παγκάκης στον bwinΣΠΟΡ FM 94,6.

Ο ρεπόρτερ του σταθμού αναφέρθηκε στην αποψινή (22:00, Cosmote Sport 2) αναμέτρηση με τους νεοφώτιστους, μεταφέροντας την επικρατέστερη ενδεκάδα στην οποία θα υπάρξουν ορισμένες αλλαγές συγκριτικά με το μεγάλο ματς κόντρα στη Λανς, ενώ σημείωσε και τα στοιχεία εκείνα που θα πρέπει να προσέξει η ομάδα του Ντιέγκο Αλόνσο προκειμένου να μην πέσει θύμα έκπληξης.

Στη συνέχεια στάθηκε και στα μεταγραφικά, τονίζοντας ότι ο Παναθηναϊκός και οι άνθρωποι του συλλόγου βρίσκονται σε διεργασίες για ένα οκτάρι με δημιουργικά χαρακτηριστικά. Επιπλέον, για την περίπτωση του φορ, τονίζοντας ότι αυτό θα εξαρτηθεί από το αν ο Άντραζ Σπόραρ θα παραχωρηθεί στη Σλόβαν Μπρατισλάβας, σενάριο το οποίο, όπως εκτίμησε είναι αρκετά πιθανό. Μάλιστα πρόσθεσε ότι πρόκειται να βρεθεί λύση και με τον Μπένιαμιν Βέρμπιτς.

Επιπλέον ο Νίκος Παγκάκης αναφέρθηκε στις σπουδαίες και δαπανηρές μεταγραφές τις οποίες έκαναν οι «πράσινοι», οι οποίες θυμίζουν... άλλες εποχές, αλλά είναι άκρως ποιοτικές και κάνουν τη διαφορά.

Τέλος στάθηκε και στους άτυχους της περασμένης σεζόν, Χόρντουρ Μάγκνουσον και Έρικ Πάλμερ-Μπράουν, οι οποίοι ενεργοποιούνται και πάλι, καθώς κατά τη διάρκεια της διακοπής του πρωταθλήματος θα τσεκαριστούν σε φιλική αναμέτρηση προκειμένου να εκτιμηθεί η ετοιμότητα τους.

Ακούστε το ηχητικό απόσπασμα:

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x