Stoiximan Super League

Aθανασίου: «Τα δεδομένα για στόπερ - Καλό να πάρει ευκαιρία ο Ιωαννίδης με την Εθνική»

Ακούστε τα τελευταία νέα για το ρεπορτάζ του Παναθηναϊκού από τον Νίκο Αθανασίου, όπως τα μετέφερε στον bwinΣΠΟΡ FM 94,6.

Τα τελευταία νέα από το ρεπορτάζ του Παναθηναϊκού μετέφερε μέσω του bwinΣΠΟΡ FM 94,6 ο Νίκος Αθανασίου.

Συζητώντας με τον Βάιο Τσούτσικα και τον Τάσο Νικολογιάννη ο ρεπόρτερ του «τριφυλλιού» αναφέρθηκε στην επιστροφή των Χουάνκαρ και Αϊτόρ, αλλά και στον τραυματισμό του Πάλμερ-Μπράουν και το τι μέλλει γενέσθαι στην «πράσινη» άμυνα: «Ευχάριστο νέο για τον Γιοβάνοβιτς ότι ο Χουάνκαρ επέστρεψε στις προπονήσεις. Ήταν πολύ σκληρό το μαρκάρισμα που δέχθηκε στο ματς με τη Μακάμπι Χάιφα αλλά ο Ισπανός επανήλθε γρήγορα. Και ο Αϊτόρ πάει πολύ καλά. Ξεπέρασε το οστικό οίδημα και περιμένουμε να τον δούμε με την επανέναρξη των υποχρεώσεων της ομάδας.»

Στη συνέχεια ο Νίκος Αθανασίου αναφέρθηκε και στο ενδεχόμενο απόκτησης ενός στόπερ: «Ο τραυματισμός του Μάγκνουσον, έχει δημιουργήσει ένα μικρό κενό στην άμυνα. Είναι και ο Πάλμερ Μπράουν που ακολούθησε θεραπεία. Υπάρχει ο Αμερικανός, ο Γέντβαϊ και ο Σένκεφελντ και υπό συνθήκες ο Αράο. Ίσως και να έχει αρχίσει να ψάχνεται για στόπερ ο Παναθηναϊκός για τον Ιανουάριο. Ιδανικά θα ήταν καλό να βρει έναν αριστεροπόδαρο στοπερ για αντί-Μάγκνουσον. Να είναι καλός με την μπάλα στα πόδια και να μπορεί να φτιάχνει παιχνίδι.»

Τέλος έκανε και ειδική αναφορά στην αποψινή αναμέτρηση της Εθνικής με την Ιρλανδία, εστιάζοντας στον Φώτη Ιωαννίδη: «Yπάρχουν ο Γιακουμάκης και ο Παυλίδης που πάνε επίσης πολύ καλά με τις ομάδες τους. Θα ήταν καλό όμως να πάρει μια ευκαιρία και ο Ιωαννίδης. Έχει διαφορετικά στοιχεία από τους άλλους δυο».

Ακούστε το ηχητικό απόσπασμα:

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x