Stoiximan Super League

Παναθηναϊκός – Πανσερραϊκός: Ο ένας να επενδύσει, ο άλλος να... χτίσει απ' την αρχή

Ο Παναθηναϊκός υποδέχεται τον Πανσερραϊκό στο άδειο, λόγω τιμωρίας, ΟΑΚΑ, με στόχο να επενδύσει στην ισορροπία που εμφάνισε στην Τούμπα. Νέα αρχή με τον Φεράντο για τους Σερραίους.

Ο Παναθηναϊκός φιλοξενεί τον Πανσερραϊκό για την 5η αγωνιστική της Stoiximan Super League στο κεκλεισμένων των θυρών ΟΑΚΑ (18:00, live από το sport-fm.gr, bwinΣΠΟΡ FM 94,6, Cosmote Sport 1 HD) και φυσικά στόχος των «πράσινων» είναι να... διορθωθεί κάπως η κατάσταση στο βαθμολογικό πίνακα.

Φυσικά, κρίνεται απαραίτητο για το «τριφύλλι» να καταφέρει να παρουσιάσει κάτι αρκετά πιο αξιόλογο από αυτό που έχει δείξει στα πρώτα παιχνίδια του πρωταθλήματος, εμφανίζοντας, βέβαια, σημάδια ισορροπίας στο δεύτερο ημίχρονο του ισόπαλου (0-0) ντέρμπι με τον ΠΑΟΚ, την περασμένη Κυριακή.

Οι «πράσινοι» μετά την απώλεια των πέντε βαθμών στα παιχνίδια με Asteras AKTOR και Athens Kallithea αντιλαμβάνονται πως πολύ γρήγορα έχουν μπει σε μια τέτοια διαδικασία που τα περιθώρια στένεψαν απότομα και επικίνδυνα σε ό,τι αφορά τη διεκδίκηση του τίτλου.

Ο Ντιέγκο Αλόνσο για πρώτη φορά από τη μέρα της πρόσληψής του στον Παναθηναϊκό είχε όλους τους ποδοσφαιριστές στη διάθεσή του για να δουλέψει και αυτό μόνο καλό μπορεί να κάνει και στον ίδιο, αλλά και στο σύνολο που έχει στα χέρια του.

Απέναντι στο «τριφύλλι», ο Πανσερραϊκός που θα θελήσει να κάνει μια νέα αρχή, όσο δύσκολη κι αν κρίνεται αυτή η αποστολή, με την επίσκεψη στην Αθήνα για το ματς με τον Παναθηναϊκό που βρίσκεται σε μια πορεία... σταθεροποίησης.

Οι Σερραίοι ανακοίνωσαν την πρόσληψη του Χουάν Φεράντο για την άκρη του πάγκου μετά το φινάλε της συνεργασίας με τον Μιχάλη Γρηγορίου, ενώ, υπήρξε και η παραίτηση του Τάσου Παπάζογλου από τη θέση του αθλητικού διευθυντή της ομάδας.

Ο Πανσερραϊκός έχει μόλις έναν βαθμό, από την αναμέτρηση με τον Λεβαδειακό, ξεκίνησε με τρεις διαδοχικές ήττες και γι' αυτό επήλθε η αλλαγή στην άκρη του πάγκου. Στην εξόρμηση στην πρωτεύουσα, υπάρχουν έξι απουσίες από τα πλάνα του νέου κόουτς της ομάδας και αυτό κάνει τη... νέα αρχή, ακόμα πιο δύσκολη.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x