Stoiximan Super League

Προτάθηκε και εξετάζεται από τον Παναθηναϊκό ο Ντιέγκο Αλόνσο

Στο μικροσκόπιο του Παναθηναϊκού (αν πει «όχι» τελικά ο Σάρι) έχει μπει ο Ντιέγκο Αλόνσο. Όπως μετέφερε στον bwinΣΠΟΡ FM ο Τάσος Νικολογιάννης, ο Ουρουγουανός προτάθηκε και εξετάζεται σοβαρά.

Στα υπόψιν του Παναθηναϊκού για τον πάγκο έχει τεθεί ο Ντιέγκο Αλόνσο.

Εν αναμονή της οριστικής απάντησης του Μαουρίτσιο Σάρι στην πρόταση που του έχει γίνει από το «τριφύλλι», γίνεται προεργασία και για το ενδεχόμενο αυτή να είναι αρνητική.

Σε αυτό το πλαίσιο, όπως μετέφερε στον bwinΣΠΟΡ FM 94,6 ο Τάσος Νικολογιάννης, προτάθηκε και εξετάζεται σοβαρά η περίπτωση του Ουρουγουανού τεχνικού.

Ο 49χρονος Αλόνσο ήταν εκείνος που διαδέχθηκε τον Χοσέ Λουίς Μεντιλίμπαρ στη Σεβίλλη μετά την αποχώρηση του νυν τεχνικού του Ολυμπιακού από τους Ανδαλουσιανούς.

Έχει στο ενεργητικό του κατάκτηση ενός πρωταθλήματος στο Μεξικό (με την Πατσούκα το 2016) και δυο CONCACAF Champions League (με την ίδια ομάδα το 2017 και τη Μοντερέι το 2019).

Εκτός αυτών, διετέλεσε και ομοσπονδιακός τεχνικός της Ουρουγουάης από το 2021 (όταν διαδέχθηκε τον εμβληματικό Όσκαρ Ταμπάρες) και ήταν εκείνος που οδήγησε την «αλμπισελέστε» στο Μουντιάλ του Κατάρ.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x