Stoiximan Super League

Παναιτωλικός-Πανσερραϊκός: Αναζητώντας τους πρώτους βαθμούς…

Παναιτωλικός και Πανσερραϊκός κοντράρονται στο Αγρίνιο με στόχο να πάρουν την πρώτη τους νίκη στο πρωτάθλημα.

Με στόχο την πρώτη νίκη ή τουλάχιστον τον πρώτο τους βαθμό στο πρωτάθλημα, Παναιτωλικός και Πανσερραϊκός κοντράρονται στο Αγρίνιο (22.00, Cosmote Sports, bwinΣΠΟΡ FM, www.sportfm.gr) για την 3η αγωνιστική της Stoiximan Super League.

Οι δύο ομάδες έχουν ξεκινήσει με ισάριθμες ήττες στις δύο πρώτες αγωνιστικές, αλλά η εικόνα τους είναι τελείως διαφορετική. Και θα εξηγήσουμε άμεσα τι εννοούμε…

Ο Παναιτωλικός ηττήθηκε στην πρεμιέρα εντός έδρας από τη Λαμία με σκορ 1-0, έχοντας χάσει αρκετές ευκαιρίες και πέναλτι για να πάρει κάτι. Και αμέσως μετά δεν κατάφερε να φανεί ανταγωνιστικός στην Τούμπα, χάνοντας 2-0 από τον ΠΑΟΚ. Βγάζει ζητήματα ανασταλτικά και ο Γιάννης Πετράκης καλείται να βρει λύσεις, ενώ και μπροστά παρότι φτιάχνει φάσεις δεν σκοράρει. Έχει αποδυναμωθεί σε σχέση με πέρυσι και πλέον καλείται να βγάλει, σήμερα, αντίδραση.

Σιέλης και Μπακάκης επέστρεψαν στην αποστολή, ενώ για πρώτη φορά σε αυτή βρίσκονται οι Ρόα, Πάλμα.

Αναλυτικά οι εκλεκτοί: Μπελεβώνης, Μπουζούκης, Τσελίκοβιτς, Τσάβες, Ντίας, Κοντούρης, Λαχούντ, Λιάβας, Λομόνακο, Λουΐς, Μαϊντέβατς, Μαυρίας, Μλάντεν, Μπακάκης, Νικολάου, Παντελάκης, Πέρες, Ρόα, Ρουίθ Πάλμα, Σιέλης, Στεργιάκης, Τορεχόν.

Ο Πανσερραϊκός δεν έχει επίσης βαθμό. Δύο ήττες σε ισάριθμες αναμετρήσεις, αλλά με καλή εικόνα. Ειδικά στην πρεμιέρα και στην ήττα με 3-2 από τον ΠΑΟΚ στην Τούμπα, οι Σερραίοι ήταν φουλ ανταγωνιστικοί αλλά δεν κατάφεραν να πάρουν το κάτι παραπάνω. Στη 2η αγωνιστική βέβαια, είχαν λίγες τελικές και ήταν φοβικοί γνωρίζοντας επίσης την ήττα από τον Άρη με 1-0. Διαθέτουν ταχύτητα και καλό transition, αλλά χρειάζονται και αυτοί βελτίωση στην άμυνα, κάτι που γνωρίζει καλά ο Μιχάλης Γρηγορίου.

Ο Έλληνας τεχνικός δεν υπολογίζει στους Δεληγιαννίδη, Μαρίνο, Σοφιανό, Χατζηστραβό και Ντάβιντσον.

Η αποστολή είναι η εξής: Γκουγκεσασβίλι, Κατσίκας, Τσομπανίδης, Μπέργκστρεμ, Χαντάκιας, Καρασαλίδης, Καραμανώλης, Πεταυράκης, Κουτσογούλας, Φαρές, Στάϊκος, Λιάσος, Καπτούμ, Περούτσι, Τομάς, Ντέλετιτς, Σαλαζάρ, Μασκανάκης, Σαλβάνος, Μπετανκόρ, Γκίγκιτς, Παπαβασιλείου.

ΠΙΘΑΝΕΣ ΕΝΔΕΚΑΔΕΣ:

Παναιτωλικός: Τσάβες - Σιέλης, Παντελάκης, Λιάβας - Μαυρίας, Τορεχόν, Πέρες, Νικολάου, Μπουζούκης - Ντίας, Λομόνακο.

Πανσερραϊκός: Γκουγκεσασβίλι - Κουτσογούλας, Χαντάκιας, Μπέργκστρομ, Φαρές – Λιάσος, Καπτούμ - Σαλαζάρ, Τομάς, Ντέλετιτς - Μπετανκόρ

Διαιτητής: Τσαγκαράκης (Στάικος, Τσολακίδης, 4ος Κατοίκος, VAR: Παπαπέτρου, Πάτρας)

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x