Stoiximan Super League

Φιλική νίκη του Παναιτωλικού κόντρα στη Λαμία

Ο Παναιτωλικός επικράτησε με 1-0 της Λαμίας, σε φιλική μεταξύ τους αναμέτρηση.

Φιλικό ξεμούδιασμα για τον Παναιτωλικό ο οποίος επικράτησε με 1-0 της Λαμίας. Το παιχνίδι διεξήχθη στο Καρπενήσι, όπου και οι δυο ομάδες κάνουν την προετοιμασία τους.

Τα «καναρίνια» συνολικά είχαν τον έλεγχο του αγώνα και τις περισσότερες φάσεις για να απειλήσουν. Τελικά το γκολ ήρθε από τον νεαρό Κακιώνη στο 50’ ύστερα από ωραία ενέργεια του Τορεχόν.

Η Λαμία αντέδρασε προς το φινάλε του ματς και είχε μια καλή φάση με τον Αναστασόπουλο, αλλά μπλόκαρε ο Στεργιάκης και κράτησε καθαρή την εστία του.

Παναιτωλικός: Τσάβες, Σιέλης, Μλάντεν, Αναστασόπουλος, Μαυρίας, Μπακάκης, Κοντούρης, Λιάβας, Νικολάου, Λομόνακο, Ντίας. Επαιξαν και οι Χότζα, Στεργιάκης, Μάνος, Παντελάκης, Γαλιάτσος, Στάγιτς, Αγαπάκης, Τορεχόν, Πέρες, Μπουζούκης, Ράδος, Μπελεβώνης, Μαϊντέβατς, Κακιώνης, Μορφάκης.

Λαμία: Σουρδής, Τερεζίου, Γιαννούτσος, Γυφτομήτρος, Κορνέζος, Σιόλος, Δοϊρανλής, Μέκιτς, Καψάλης, Σιμόνι, Τσιάκας. Επαιξαν και οι: Διαμαντής, Αντράτε Ρατόν, Αθανασακόπουλος, Ντετάκης, Νούνιεζ, Φουρτάδο, Λέικ, Βλαχομήτρος , Σαραμαντάς , Μαργαρίτης, Νικολόπουλος

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x