Stoiximan Super League

«Κρεμάει» τα παπούτσια του ο Οικονόμου!

Την απόφαση να αποσυρθεί απ’ την ενεργό δράση πριν καν κλείσει τα 32 πήρε ο Μάριος Οικονόμου.

Τίτλοι τέλους για τον Μάριο Οικονόμου. Ο έμπειρος στόπερ, ο οποίος την περασμένη σεζόν αγωνίστηκε στον Παναιτωλικό, πήρε την απόφαση να αποσυρθεί από την ενεργό δράση σε ηλικία 31 ετών.

Ο Οικονόμου ξεκίνησε την επαγγελματική του καριέρα από τον ΠΑΣ Γιάννινα, ενώ στη συνέχεια έπαιξε σε Κάλιαρι, Μπολόνια, ΣΠΑΛ, Μπάρι, ΑΕΚ, Κοπεγχάγη, Σαμπντόρια και ο κύκλος του εντός των αγωνιστικών χώρων έκλεισε με τη φανέλα του Παναιτωλικού.

Η ανακοίνωση του Παναιτωλικού

Προ ημερών ο Μάριος Οικονόμου έκανε γνωστή στη διοίκηση της ΠΑΕ Παναιτωλικός την επιθυμία του να τερματίσει την ποδοσφαιρική του καριέρα. Η διαδρομή του αξιοζήλευτη, όπως οι επιτυχίες και οι διακρίσεις του σε μεγάλα Ευρωπαϊκά πρωταθλήματα. Από το 2011 αγωνίστηκε σε ΠΑΣ Γιάννινα, Κάλιαρι, Μπολόνια, Σπαλ, Μπάρι, ΑΕΚ, Κοπεγχάγη, Σαμπντόρια. Το περασμένο καλοκαίρι επέστρεψε στη χώρα μας και αγωνίστηκε με επιτυχία στον Παναιτωλικό, συμβάλλοντας στην υλοποίηση των στόχων του.

Απέδειξε στα γήπεδα ότι μπορεί να αγωνίζεται για αρκετά χρόνια ακόμα, όμως επιλογή του είναι να αποσυρθεί και είναι ο Παναιτωλικός τελευταίος σταθμός της πλούσιας καριέρας του.

Η ΠΑΕ ΠΑΝΑΙΤΩΛΙΚΟΣ θέλει να τον ευχαριστήσει για την άψογη συνεργασία τη σεζόν που πέρασε. Τον επαγγελματισμό, το ήθος και την εν γένει παρουσία του στην ομάδα μας, τη συμβολή του στην υλοποίηση των στόχων. Θέλαμε να εξαντλήσει και τον δεύτερο χρόνο του συμβολαίου του, αλλά σεβόμαστε την επιλογή του και λύνουμε κοινή συναινέσει τη συνεργασία μας, ευχόμενοι κάθε καλό στη ζωή του.

Ο Μάριος Οικονόμου έκανε την εξής δήλωση:

«Ευχαριστώ τον Παναιτωλικό για την άψογη συνεργασία που είχαμε τη χρονιά που πέρασε και για τις πολύ όμορφες στιγμές που ζήσαμε παρέα με τους φιλάθλους της ομάδας. Περπατώντας στην πόλη του Αγρινίου ένιωσα την εκτίμηση και τη ζεστή αγκαλιά του κόσμου προς το πρόσωπό μου. Εύχομαι στον Παναιτωλικό Φιλεκπαιδευτικό Σύλλογο να συνεχίσει να κοσμεί τη Super League με τη σταθερά καλή παρουσία του στην κατηγορία και με τον κομψό τρόπο λειτουργίας του. Για εμένα κλείνει ένας πολύ όμορφος κύκλος της ζωής μου κάνοντας αυτό που αγαπώ και ταυτόχρονα ανοίγει ο δρόμος για νέες ιδέες και προκλήσεις».

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x