Stoiximan Super League

Παναιτωλικός: «Χειρουργείο σε live μετάδοση - Να στείλουν σπίτι τους τους Τσέτσιλα, Ζαμπαλά»

Καυστική και άκρως επιθετική ανακοίνωση του Παναιτωλικού για τη διαιτησία του αγώνα με τον Βόλο.

Φουλ επίθεση από τον Παναιτωλικό! Οι Αγρινιώτες με καυστική και άκρως επιθετική ανακοίνωση, κάνουν λόγο για «χειρουργείο σε live μετάδοση» στον αγώνα με τον Βόλο και ζητούν να στείλουν σπίτι τους οι αρμόδιοι φορείς τους Τσέτσιλα και Ζαμπαλά.

Μάλιστα, αναρωτιούνται αν θα έπρεπε σε τέτοιες περιπτώσεις όπως στο χθεσινό παιχνίδι αν οι εισαγγελείς «θα έπρεπε αυτεπάγγελτα να παρεμβαίνουν, διεξάγοντας την πρέπουσα έρευνα για όσα συμβαίνουν»…

Αναλυτικά η ανακοίνωση:

«Αναβίωσαν παλιές «όμορφες» στιγμές χθες στο γήπεδό μας. Δεν σεβάστηκαν την προσπάθεια και τον κόπο της ομάδας μας. Δεν δίστασαν να αυτογελιοποιηθούν (γιατί ακόμα γελάει όλη η ποδοσφαιρική κοινότητα) Τσέτσιλας και Ζαμπαλάς και δεν δίστασαν να κάνουν… «χειρουργείο» σε live μετάδοση, για να βάλουν φρένο στην άξια πορεία μας αλλοιώνοντας τον αγώνα και το αποτέλεσμά του.

Προκαλεί λύπηση το τεράστιο πισωγύρισμα που αποτελεί για το ποδόσφαιρό μας τέτοια συμπεριφορά διαιτητών τη νέας φουρνιάς, που μόνο σε πρόθεση μπορεί να αποδοθεί. Αποβολή νωρίς – νωρίς σε φάση που ούτε φάουλ δεν κάνει ο ποδοσφαιριστής μας, ατιμώρητη καρατιά στο μέτωπο του Παντελάκη (με «παράσημο» εννιά ράμματα), συνεχή μονόπλευρα σφυρίγματα με συγκεκριμένο στόχο. Και στα 15 λεπτά καθυστερήσεων (κοντά στο παγκόσμιο ρεκόρ) ο Ζαμπαλάς ανακάλυψε και πέναλτι. Ποιος; Ο Ζαμπαλάς, που ναι, είναι ακόμα στους πίνακες, μετά από εκείνο το πέναλτι – πρόκληση της λογικής στα περσινά Play-outs (Βόλος – Πανσερραϊκός 1-0), με ότι προηγήθηκε και ότι ακολούθησε στη διαιτητική του πορεία!

Αν μετά από όσα συνέβησαν και χθες οι αρμόδιοι περιοριστούν σε «χαδάκια».

Αν δεν κλείσουν «μαγαζιά» και «παραμάγαζα».

Αν δεν στείλουν σπίτι τους τους πρωταγωνιστές του «χειρουργείου» (των Τσέτσιλα – Ζαμπαλά και κάθε άλλου).

Ε, τότε, θα έχουμε χάσει το δρόμο για να φτάσουμε σε ένα καλύτερο αύριο και ένα ποδόσφαιρο απαλλαγμένο από τα βαρίδια του παρελθόντος, που παρά τα βήματα που γίνονται, φαίνεται ότι υπάρχουν και πρωταγωνιστούν ακόμα.

Υ.Γ. Μήπως σε τέτοιες κραυγαλέες περιπτώσεις αλλοίωσης αποτελέσματος, οι αρμόδιες εισαγγελικές αρχές (ποδοσφαιρικές και μη) θα έπρεπε αυτεπάγγελτα να παρεμβαίνουν, διεξάγοντας την πρέπουσα έρευνα για όσα συμβαίνουν (και ό,τι κρύβεται πίσω απ’ αυτά), αντί να περιορίζονται στην επιβολή εξοντωτικών χρηματικών ποινών κατά του θύματος που δικαίως (κατά γενική ομολογία) διαμαρτύρεται;».


Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x