Stoiximan Super League

Παίρνει και Τσίμιροτ ο ΠΑΟΚ

«Αγκαλιά» με τον Γκόικο Τσίμιροτ της Σαράγεβο βρίσκεται ο ΠΑΟΚ, καθώς ο Φρανκ Άρνεσεν τα βρίσκει με τον πρόεδρο του βοσνιακού συλλόγου για τον διεθνή άσο.

Έτοιμος να πραγματοποιήσει την ένατη μεταγραφή του το φετινό καλοκαίρι είναι ο ΠΑΟΚ.

Ο Φρανκ Άρνεσεν φέρεται να συναντήθηκε με τον ομόλογό του στη Σαράγεβο, Αμπντουλάχ Ιμπράκοβιτς, και οι διαπραγματεύσεις για την απόκτηση του Γκόικο Τσίμιροτ είναι πλέον σε προχωρημένο στάδιο.

Η γερμανική Φράιμπουργκ εμφανίζεται να έχει καταθέσει πρόταση ύψους 1 εκατ. ευρώ, όσα δηλαδή και οι Θεσσαλονικείς, όμως σημερινό δημοσίευμα της «Live Sport» αναφέρει πως ο αθλητικός διευθυντής της ΠΑΕ ανέβασε την προσφορά του κατά 300.000 ευρώ και συμφώνησε σε προφορικό επίπεδο με τον παράγοντα του βοσνιακού συλλόγου.

Σήμερα αναμένεται να ενημερωθεί ο πρόεδρος της ομάδας και αν και εκείνος δώσει το «Ο.Κ.», τότε ο 22χρονος μεσοαμυντικός θα μεταβεί στη Θεσσαλονίκη για τις απαραίτητες ιατρικές εξετάσεις και να υπογράψει στον «Δικέφαλο του Βορρά».

Όσον αφορά τα οικονομικά δεδομένα για τον Τσίμιροτ, η προσφορά του ΠΑΟΚ αγγίζει τις 400.000 ευρώ και ο νεαρός άσος παρουσιάζεται θετικός στο ενδεχόμενο να συνεχίσει στο ελληνικό πρωτάθλημα την καριέρα του.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

TAGS:

Σχετικά βίντεο

close menu
x