Stoiximan Super League

Παγκάκης: «Ο Παναθηναϊκός πέταξε το πρώτο ημίχρονο, αλλά μπήκε ο Τζούρισιτς και φώναξε παρών»

Ακούστε το σχόλιο του Νίκου Παγκάκη στον bwinΣΠΟΡ FM 94,6 για τη νίκη του Παναθηναϊκού με σκορ 3-1 επί του Πανσερραϊκού στο ΟΑΚΑ.

Το σχόλιό του για τη νίκη του Παναθηναϊκού με σκορ 3-1 επί του Πανσερραϊκού στο ΟΑΚΑ κατέθεσε στον bwinΣΠΟΡ FM 94,6 ο Νίκος Παγκάκης.

Ο ρεπόρτερ των πράσινων αρχικά τόνισε πως:
«Ο Παναθηναϊκός χρειαζόταν αυτή τη νίκη για να ξορκίσει τα ατυχή αποτελέσματα στην αρχή της σεζόν. Η νίκη αυτή ήρθε αρκετά δύσκολα. Ο Αλόνσο έδωσε την ευκαιρία στον Ουναΐ και πήρε πράγματα στο επιθετικό κομμάτι, αλλά φάνηκε η αμυντική ανισορροπία, καθώς στο κέντρο δεν υπήρχε το δίδυμο Αράο-Μαξίμοβιτς».

Συνέχισε σχολιάζοντας το βαθύ ρόστερ που έχουν πλέον οι πράσινοι: «Για αυτό ο Παναθηναϊκός έκανε τόσες μεταγραφές, για να γεμίσει το ρόστερ του και χάρη στο ροτέισον που έκανε ο Αλόνσο και τις αλλαγές που έβαλε στο δεύτερο ημίχρονο, ο Παναθηναϊκός μπόρεσε να πάρει τη νίκη».

Ενώ στο τέλος πρόσθεσε: «Το τριφύλλι πέταξε ένα ημίχρονο και χρειάστηκε την ποιότητας ενός παίκτη που πραγματοποιεί εξαιρετικό πρωτάθλημα, του Φίλιπ Τζούρισις. Στο δεύτερο 45λεπτο η ομάδα ανέβασε στροφές και χάρη στον Σέρβο πήρε τη νίκη. Με τον Τετέ και τον Πελίστρι, ο χρόνος συμμετοχής του Τζούρισιτς έχει μειωθεί, αλλά με μία τέτοια εμφάνιση δήλωσε στον Αλόνσο πως είναι "παρών" και μπορεί να βοηθήσει».

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x