Stoiximan Super League

Παγκάκης: «Κλειδί να προηγηθεί ο Παναθηναϊκός-Έκπληξη αν θα είναι στην 11αδα ο Ιωαννίδης»

Ο Νίκος Παγκάκης αναφέρθηκε στη σημασία που έχει για τον Παναθηναϊκό να προηγηθεί και να κερδίσει το ματς με τον Άρη.

Ένα πράσινο προβάδισμα θα ανοίξει στον Παναθηναϊκό τον δρόμο για τη νίκη επί του Άρη που τόσο χρειάζεται, όπως τόνισε εν όψει της σημερινής αναμέτρησης στο ΟΑΚΑ (18:00) ο Νίκος Παγκάκης μέσω του bwinΣΠΟΡ FM 94,6.

«Ο Παναθηναϊκός πρέπει να κερδίσει σήμερα για να παραμείνει σε μια απόσταση από την κορυφή που δεν θα είναι τεράστια. Εφόσον πάρει το ματς με τον Άρη, θα είναι για τα καλά μέσα στη διεκδίκηση του πρωταθλήματος. Νομίζω πως είναι κλειδί το να προηγηθεί, γιατί όταν μένει πίσω στο σκορ βραχυκυκλώνει», σημείωσε.

Αναφορικά με την ενδεκάδα είπε: «Θα είναι τεράστια έκπληξη να ξεκινήσει ο Ιωαννίδης, δεν ξέρω αν καν θα πάρει χρόνο συμμετοχής. Έχει 1-2 προπονήσεις, όπως και ο Μαξ. Ο Μάγκνουσον είναι στην αποστολή, που είναι πολύτιμη λύση και μπορεί να δώσει λύσεις ακόμη κι ως αριστερό μπακ. Ο Αλόνσο δεν έχει δείξει τίποτα για την ενδεκάδα από την προπόνηση. Το πιθανότερο είναι να πάμε με Ντραγκόφσκι, Μλαντένοβιτς, Βαγιαννίδη, Ίνγκασον με Γέντβαϊ στην άμυνα. Στο κέντρο θα είναι Αράο, Τσέριν και Μπακασέτας, στην κορυφή της επίθεσης θα είναι ο Γερεμέγεφ με τον Τετέ και τον Τζούρισιτς στα άκρα».

Όσο για το αν ο Ντιέγκο Αλόνσο παίζει το κεφάλι του απόψε είπε: «Μελλοντολόγος δεν είμαι, αλλά αυτή τη στιγμή δεν υπάρχει θέμα Αλόνσο».

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x