Stoiximan Super League

Πάει για 10άρι ο Ατρόμητος, στη λίστα ο Νίκο Μαρτίνες

Μετά και το τελευταίο φιλικό κόντρα στον Πανιώνιο, στον Ατρόμητο αποφάσισαν να προχωρήσουν σε απόκτηση ενός 10αριού, με τον Νίκο Μαρτίνες να έχει περίοπτη θέση στη λίστα – Τα δεδομένα της υπόθεσης.

Η πώληση του Κοσμίν Ματέι ανάγκασε τον Ατρόμητο από τα τέλη της προηγούμενης εβδομάδας να «ξεσκονίσει» τη λίστα του με υποψήφιους ποδοσφαιριστές που θα μπορούσαν να προσθέσουν το κάτι παραπάνω στη μεσοεπιθετική του γραμμή.

Η θεση για την οποία ψάχνονται οι Περιστεριώτες δεν είναι αυτή του αριστερού εξτρέμ που αγωνιζόταν ο Ρουμάνος άσους της Γκεντσλέρ, αφού για εκεί υπολογίζονται οι Λημνιός, Στόιτσεφ και υπό προϋποθέσεις οι Ντιγκινί και Μπρίτο, αλλά αυτή του 10ριού.

Υπήρχαν αρχικές σκέψεις μήπως τελικά προχωρούσε η απόκτηση ενός 8αριού, αλλά μετά και το φιλικό με τον Πανιώνιο «κλείδωσε» η ενίσχυση στη θέση πίσω από τον επιθετικό. Τραϊανός Δέλλας και Γιάννης Αγγελόπουλος έχουν καταρτίσει μια λίστα στην οποία υπάρχουν 3-4 ονόματα και περίοπτη θέση σε αυτή έχει το όνομά του Νίκο Μαρτίνες, που αγωνίζεται και με την ίδια ευχέρεια και στο αριστερό άκρο της μεσοεπιθετικής γραμμής.

Ο Αργεντινός που το περασμένο καλοκαίρι αποκτήθηκε από τον Ολυμπιακό αντί 600.000 ευρώ από τον Παναιτωλικό, δεν έχει πραγματοποιήσει καμία παρουσία με τους «ερυθρόλευκους», αγωνίστηκε πέρυσι ως δανεικός στην Ανόρθωση, ενώ είναι δεδομένο ότι ούτε φέτος βρίσκεται στα πλάνα των πρωταθλητών Ελλάδας.

Ο Ατρόμητος μέχρι σήμερα δεν έχει κάνει κάποια επί της ουσίας κίνηση για την απόκτησή του, ωστόσο υπάρχουν κάποια δεδομένα. Σε καμία περίπτωση δεν συζητά το ενδεχόμενο δανεισμό του, παρά μόνο αν αφεθεί με κάποιο τρόπο ελεύθερος, ενώ άμεσα θα πραγματοποιηθεί και κρούση για να διαπιστωθούν και οι οικονομικές του απαιτήσεις.

Το δεδομένο είναι ότι στον Ατρόμητο θέλουν να κλείσουν το θέμα ενίσχυσης στη θέση «10» το συντομότερο, ώστε ο Τραϊανός Δέλλας να προσθέσει έναν κομβικό παίκτη άμεσα στα πλάνα του και να πορευτεί βάσει αυτών των δεδομένων.

Παύλος Κουστέρης

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x