Stoiximan Super League

«Όχι, ευχαριστώ» από Καλαντζή

Στην απόφαση να σταματήσει την μπάλα θα εμμείνει τελικά ο Χρήστος Καλαντζής. Ο Έλληνας επιθετικός δήλωσε κολακευμένος από το ενδιαφέρον της ΑΕΚ, αλλά θέλει να στραφεί σε άλλες δραστηριότητες.

Το ενδιαφέρον της ΑΕΚ τον κολάκευσε.

Τον έβαλε σε σκέψεις ν’ αλλάξει μια απόφαση που είχε πάρει κατόπιν ωρίμου σκέψεως. Τελικά δεν αποδείχθηκε αρκετό όμως για να συνεχίσει ο Χρήστος Καλαντζής το ποδόσφαιρο.

Στην επικοινωνία που είχε λοιπόν με τον Νίκο Λυμπερόπουλο, ο 31χρονος επιθετικός επανέλαβε πως θεωρεί τιμή την πρόταση που του έγινε ν’ αποτελέσει μέρος της αντεπίθεσης της «Ένωσης».

Απάντησε ωστόσο ότι -μετά και τις συζητήσεις που είχε με το οικογενειακό του περιβάλλον- θα εμμείνει στην αρχική του απόφαση. Ήτοι να σταματήσει το ποδόσφαιρο και να αφοσιωθεί στις επιχειρηματικές δραστηριότητες που έχει ξεκινήσει στη γενέτειρά του, την Καλαμάτα.

Κάτι που δεν ευχαρίστησε φυσικά την ΑΕΚ. Ωστόσο δεν της δημιουργεί και πρόβλημα, μιας και ο Καλαντζής δεν προοριζόταν για βασικός επιθετικός, ενώ στη λίστα του Λυμπερόπουλου υπάρχουν κι άλλες λύσεις με παρόμοια χαρακτηριστικά, οι οποίες ήδη εξετάζονται.

Επιμέλεια: Γιώργος Μαραθιανός

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

TAGS:

Σχετικά βίντεο

close menu
x