Stoiximan Super League

Ουναΐ: «Θα υπάρχουν αγώνες που θα πρέπει να κάνουμε την ανατροπή»

Δείτε όσα ανέφερε ο Αζεντίν Ουναΐ μετά τη νίκη του Παναθηναϊκού ενάντια στον ΟΦΗ.

Με μια τρομερή ανατροπή στο δεύτερο ημίχρονο, ο Παναθηναϊκός επικράτησε 3-2 του ΟΦΗ και πανηγύρισε μια σπουδαία νίκη, με τον Αζεντίν Ουναΐ να μιλά μετά την ολοκλήρωση της αναμέτρησης για το επίτευγμα της ομάδας του.

Αναλυτικά:


«Στο πρώτο ημίχρονο κοιτάξαμε να κάνουμε τα πράγματα σωστά, αλλά δεν επιτρέπεται να δεχτούμε τα δύο γκολ που δεχτήκαμε. Κατά τη διάρκεια της ανάπαυλας μιλήσαμε με τον προπονητή για να αλλάξουμε την κατάσταση και το αποτέλεσμα.

Στο πρώτο ημίχρονο δεν μπήκαμε καλά, στο δεύτερο όμως βγάλαμε καλή αντίδραση. Αυτό μου έδωσε μεγάλη χαρά. Θα υπάρχουν αγώνες που θα πρέπει να κάνουμε την ανατροπή. Μπήκαμε με όρεξη και ενέργεια στο δεύτερο μέρος».


Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x