Stoiximan Super League

Ουναΐ: «Θα γινόμαστε καλύτεροι και να πλησιάσουμε την κορυφή»

Διαβάστε τις δηλώσεις του Ουναΐ μετά το παιχνίδι του Παναθηναϊκού με τον Πανσερραϊκό.

Την πίστη ότι ο Παναθηναϊκός παιχνίδι με το παιχνίδι θα γίνεται καλύτερος εξέφρασε ο Αζεντίν Ουναΐ σε δηλώσεις του μετά τη νίκη επί του Πανσερραϊκού.

Αναλυτικά όσα είπε στη μεικτή ζώνη:

Για τα πρώτα συναισθήματά του αναφορικά με την πρώτη παρουσία ως βασικός με τον Παναθηναϊκό:


«Νιώθω πολύ όμορφα γιατί έπαιξα από την αρχή. Χαίρομαι γιατί συνδύασα την εμφάνισή μου με τη νίκη και βοήθησα με την απόδοσή μου. Θέλω να παραμείνω συγκεντρωμένος και να βελτιώνομαι από παιχνίδι σε παιχνίδι. Είμαι πολύ χαρούμενος γιατί αυτή ήταν και η πρώτη νίκη μου με τον Παναθηναϊκό. Πιστεύω ότι με σκληρή δουλειά, παιχνίδι με παιχνίδι, θα γινόμαστε ακόμα καλύτεροι και θα πλησιάσουμε στην κορυφή».

Για τη δυσκολία του Παναθηναϊκού να φτάσει στο αποτέλεσμα και την πίεση που άσκησε ο Πανσερραϊκός:

«Ήταν πολύ δύσκολο παιχνίδι. Δεν θα μπορούσε να είναι εύκολο. Προηγηθήκαμε, αλλά δεχτήκαμε γρήγορα την ισοφάριση και δεν βρήκαμε αμέσως δεύτερο γκολ. Παρόλα αυτά πήραμε τη νίκη, που είναι το πιο σημαντικό. Τώρα θα δούμε τον επόμενο αγώνα και θα αρχίσουμε άμεσα τη δουλειά».

Για τις πρώτες του εντυπώσεις από τη νέα του ομάδα:

«Είμαστε μία ομάδα ποιοτική, αλλά μπορούμε να γίνουμε πιο αποτελεσματικοί και θα δουλέψουμε για αυτό με τον προπονητή. Θα προχωρήσουμε παιχνίδι με παιχνίδι και θα γινόμαστε διαρκώς καλύτεροι».

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x