Stoiximan Super League

«Φαβορί η Γερμανία»

Ο αργεντινός άσος του Ατρομήτου, Χαβιέρ Ούμπιντες μιλώντας στον NovaΣΠΟΡ FM 94.6 έχρισε την Γερμανια ως φαβορί για τον τελικό του Μουντιάλ.

Ο αργεντινός άσος του Ατρομήτου, Χαβιέρ Ούμπιντες μιλώντας στον NovaΣΠΟΡ FM 94.6 έχρισε την Γερμανια ως φαβορί για τον τελικό του Μουντιάλ.

«Δεν έχει παίκτες προσωπικότητες όπως η Αργεντινή αλλά οι παίκτες της παίζουν μαζί για μεγάλο χρονικό διάστημα», εξήγησε ο άσος της ομάδας του Περιστερίου.

Ακολουθούν οι δηλώσεις του Χαβιέρ Ούμπιντες στον NovaΣΠΟΡ FM 94.6 και τους Χρήστο Σωτηρακόπουλο και Γιώργο Μαζιά:

-για τον τελικό του Μουντιάλ:
«Είναι ένας μεγάλος τελικός… Μπορεί η Αργεντινή να μην έχει παίξει πολύ καλά μέχρι τώρα στο Μουντιάλ αλλά το σημαντικό είναι πως βρίσκεται στον τελικό. Το ποδόσφαιρο καλύπτει πολλά προβλήματα που υπάρχουν στη χώρα».

-ποιον παίκτη ξεχώρισε:
«Σίγουρα ο Μέσι είναι ο μεγάλος παίκτης. Είναι αυτός που έχει βάλει γκολ και έχει δώσει πάσες. Αλλά σαν τον Μασεράνο δεν υπάρχει άλλος. Στα τελευταία παιχίδια είναι καταπληκτικός. Δεν υπάρχει άλλος παίκτης σαν αυτόν»

-για την Γερμανία:
«Η Γερμανία έχει μια πολύ καλή ομάδα. Δεν έχει παίκτες προσωπικότητες όπως η Αργεντινή αλλά οι παίκτες της παίζουν μαζί για μεγάλο χρονικό διάστημα. Φυσικά και άξιζε να είναι στο τελικό. Η Γερμανία είναι φαβορί αλλά και η Αργεντινή εννοείται ότι μπορεί να τα καταφέρει.

-για τον Ατρόμητο:
«Βασικός στόχος είναι να βγούμε στους ομίλους του Γιουρόπα Λιγκ. Θέλουμε μετά να πάμε όσο τον δυνατόν ψηλότερα».

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x