Stoiximan Super League

Ούμπιδες στον ΣΠΟΡ FM: «Δεύτερη πατρίδα μου η Ελλάδα, χαίρομαι που έμεινα στον Ατρόμητο»

Ο Χαβιέρ Ούμπιδες μίλησε για την ιδιαίτερη σχέση που έχει αποκτήσει με την Ελλάδα και τον Ατρόμητο.

Ευτυχής που θα συνεχίσει για όγδοη σεζόν στον Ατρόμητο δήλωσε ο Χαβιέρ Ούμπιδες στον ΣΠΟΡ FM 94,6. Ο 38χρονος μέσος μίλησε για τη φετινή περίεργη σεζόν, τα όνειρά του για την επόμενη, ενώ αναφέρθηκε και στην ιδιαίτερη σχέση που έχει αναπτύξει με την Ελλάδα, αλλά και το ελληνικό όνομα που έχει δώσει στον μικρό του γιο.

Αναλυτικά, ο Χαβιέρ Ούμπιδες μίλησε στον Σωτήρη Ταμπάκο και την εκπομπή "Επίθεση από τα μπακ" για:

-την ανανέωση συμβολαίου του με τον Ατρόμητο: «Είμαι πολύ χαρούμενος για την ανανέωση συμβολαίου. Μακάρι να έχουμε μια καλή πορεία τη νέα σεζόν. Θυμάμαι στο ματς με τον ΟΦΗ που ένιωσα πως δεν θα προκριθούμε στην Ευρώπη. Πάλεψα με τον εαυτό μου, αλλά ήθελα να συνεχίσω. Η ομάδα μού άνοιξε την πόρτα, άφησε σε μένα την απόφαση και την ευχαριστώ γι’ αυτό. Θέλω να βοηθήσω την ομάδα και είναι ένα όνειρο για μένα να με δει ο μικρός γιος μου με τη φανέλα αυτής της ομάδας που αγαπώ τόσο πολύ».

-το ρόλο του στην ομάδα: «Θέλω να βοηθώ την ομάδα, όχι μόνο στο γήπεδο, αλλά και στα αποδυτήρια. Αυτό προσπαθώ να κάνω, μερικές φορές είναι δύσκολο, αλλά το σημαντικό είναι να πηγαίνει καλά η ομάδα».

-την παραμονή του στην Ελλάδα: «Έχουν περάσει 11 χρόνια από τότε που ήρθα στην Ελλάδα. Από τη μέρα που ήρθα στον Βόλο μέχρι και σήμερα, ο κόσμος με βοήθησε πάρα πολύ. Όταν ήρθαμε ήταν λίγο δύσκολα, δεν ξέραμε καν αγγλικά για να επικοινωνήσουμε, αλλά όλοι ήταν δίπλα μας. Γι’ αυτό νιώθουμε την Ελλάδα, δεύτερη πατρίδα μας και είμαστε πολύ χαρούμενοι εδώ. Ο μεγάλος μου ο γιος είναι 18 και παίζει στον Ατρόμητο, η κόρη μου είναι 15 ετών και ο μικρός γιος μου είναι 15 μηνών. Του έχουμε δώσει ελληνικό όνομα, Λεωνίδα».

-τους στόχους για τη νέα σεζόν: «Η χρονιά που περάσαμε ήταν δύσκολη και περίεργη, με τον κορωνοϊό και όλα αυτά. Δεν είναι δικαιολογίες, αλλά είναι μια πραγματικότητα για όλους. Θέλουμε μια καλύτερη πορεία του χρόνου. Πάντα στόχος μας είναι η έξοδος στην Ευρώπη και ο τελικός Κυπέλλου Ελλάδας. Θα παλέψουμε και θα δώσουμε ο καθένας μας ό,τι καλύτερο για να τα καταφέρουμε».

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x