Stoiximan Super League

«Ομάδες-μοντέλα Ατρόμητος και Αστέρας Τρίπολης»

Στην πολύ καλή οργάνωση αλλά και την σταθερότητα που επιδεικνύουν τα τελευταία χρόνια, Ατρόμητος και Αστέρας Τρίπολης, στάθηκε σε δηλώσεις του στον NovaΣΠΟΡ FM 94,6 ο Μουράτ Σεροπιάν.

Για πολλούς, ο τρόπος που δουλεύουν, τα τελευταία χρόνια, οι ομάδες του Ατρόμητου αλλά και του Αστέρα Τρίπολης, αποτελούν παράδειγμα προς μίμηση. Για όλους τους συλλόγους που επιδιώκουν σταθερότητα, εξέλιξη και θέλουν να κάνουν το βήμα παραπάνω.

Σε αυτό ακριβώς στάθηκε ο Μουράτ Σεροπιάν, σε συνέντευξη που παραχώρησε στο NovaΣΠΟΡ FM 94,6 και τον Βασίλη Σαμπράκο.

Ο Αρμένιος τεχνικός, παράλληλα, σχολίασε την φετινή πορεία των Χανίων στο πρωτάθλημα της Football League, την άνοδο που επιδεικνύουν πρόσφατα οι ομάδες της Κρήτης, αλλά και τους νέους ποδοσφαιριστές που, ολοένα και περισσότερο, κάνουν την εμφάνισή τους λόγω της οικονομικής κρίσης.

Αναλυτικά:

Για το στόχο των Χανίων στο πρωτάθλημα:

«Ξεκινήσαμε με στόχο την παραμονή στην κατηγορια. Μετά ήρθαν κάποια καλά αποτελέσματα και τώρα είμαστε ψηλά».

Για τη διάρκεια του πρωταθλήματος:

«Ανέκαθεν ήταν ένα πρωτάθλημα- μαραθώνιος, οπότε δεν είναι κάτι που μας κάνει τόσο μεγάλη εντύπωση.. Αυτή τη στιγμή ξεχωρίζει ο Ολυμπιακός Βόλου».

Για τις ομάδες της Κρήτης:

«Είναι μια χρονική συγκυρία που ευνοεί τις ομάδες της Κρήτης που έχουν οργάνωση, κόσμο και στόχους. Ο Πλατανιάς έχει μια καλή παρουσία στη Σούπερ Λίγκα αλλά και τα Χανιά βάζουν τις βάσεις για καλύτερα πράγματα στο μέλλον».

Για ποιες ομάδες ξεχωρίζει:

«Ο Ατρόμητος και ο Αστέρας Τρίοπολης είναι δύο ομάδες που θα πρέπει να αποτελούν παράδειγμα προς μίμηση για όλους. Όσοι ακολουθήσουν τον τρόπο που δουλεύουν, δεν θα χάσουν»!

Για τους Έλληνες προπονητές:

«Όλοι κάνουν πολύ καλή δουλειά. Διαβάζουν. Βελτιώνονται. Δεν θέλω να ξεχωρίσω κάποιον όμως αυτή τη στιγμή».

Για τους νέους παίκτες:

«Πολλά παιδία παίζουν λόγω της οικονομικής κρίσης που έχει χτυπήσει τις ομάδες, αλλά αυτό είναι κάτι που πρέπει να συνεχιστεί. Ακόμα και από τις ομάδες που κάνουν πρωταθλητισμό».

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x