Stoiximan Super League

Αντύπας: «Οι μικροί γύρισαν τον διακόπτη στον Ολυμπιακό και ομόρφυναν το παιχνίδι του»

Ακούστε το σχόλιο του Ηρακλή Αντύπα στον bwinΣΠΟΡ FM 94,6 για τη νίκη του Ολυμπιακού επί του Ατρομήτου στο Γεώργιος Καραϊσκάκης.

Το σχόλιό του για τη νίκη του Ολυμπιακού επί του Ατρομήτου με σκορ 2-0 στο Γεώργιος Καραϊσκάκης κατέθεσε στον bwinΣΠΟΡ FM 94,6 ο Ηρακλής Αντύπας.

Ο ρεπόρτερ, σχολιάζοντας την εικόνα και το παιχνίδι του Ολυμπιακού, τόνισε μεταξύ άλλων: «Οι μικροί γύρισαν τον διακόπτη στον Ολυμπιακό. Οι μικροί έδωσαν πράγματα που οι μεταγραφές μέχρι στιγμή δεν δίνουν. Το είπε και ο Μεντιλίμπαρ, οι πιτσιρικάδες ήταν οι καλύτεροι μέσα στον αγωνιστικό χώρο. Ο Κωστούλας δεν μασάει από μαρκαρίσματα ούτε σήμερα ούτε στη Γαλλία απέναντι στη Λιόν. Ο Μουζακίτης είναι ένα παιδί που από την προετοιμασία είχε λάμψει και σήμερα ομόρφυνε το παιχνίδι του Ολυμπιακού. Εξαιρετική η εικόνα και του Ρόντινεϊ που αγωνίστηκε ως εξτρέμ, όχι στην φυσική του θέση μην το ξεχνάμε αυτό».

Κατέληξε όμως λέγοντας ότι: «Στο δεύτερο ημίχρονο ο Ολυμπιακός είχε πολύ καλύτερη εικόνα από το πρώτο. Βρήκε περισσότερους χώρους και καθάρισε το παιχνίδι κάπως αργά στο ματς. Στο δεύτερο γκολ τρομερή η πάσα του Μουζακίτη, αλλά ήταν και τέλειο το τελείωμα του Ελ Κααμπί».

Ενώ στο τέλος θέλησε να τονίσει την συνεισφορά των μικρών στο παιχνίδι του Ολυμπιακού λέγοντας χαρακτηριστικά: «Οι πιτσιρικάδες έδωσαν απάντηση σε αυτούς που λένε ότι είναι πολύ μικροί για να πάρουν ευκαιρίες. Αν παίξουν όμως την επόμενη φορά και δεν είναι καλοί μην ξεκινήσει πάλι η γκρίνια».

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x