Stoiximan Super League

Νικολακόπουλος: «Ο Ολυμπιακός βλέπει ντέρμπι και… Αργεντινή»

Ο Κώστας Νικολακόπουλος στάθηκε στη δύσκολη εβδομάδα που έχει μπροστά του ο Ολυμπιακός, όπως και στο θέμα προπονητή στο οποίο στρέφει για πρώτη φορά τη ματιά του στην Αργεντινή.

Ο Ολυμπιακός στρέφει το βλέμμα του στα δύο ντέρμπι και αυτό που περιμένει ο σύλλογος και ο κόσμος είναι να τα δώσουν όλα κόντρα σε ΑΕΚ και Παναθηναϊκό.

«Εξυπακούεται για παράδειγμα πως κανένας Ολυμπιακός δεν θα ήθελε να πανηγυρίσει ο Παναθηναϊκός να κατακτήσει το πρωτάθλημα την Κυριακή στο Καραϊσκάκη», σχολίασε χαρακτηριστικά ο Κώστας Νικολακόπουλος στον bwinΣΠΟΡ FM.

Παράλληλα, τόνισε ότι πέρα από την παραδοσιακή αγορά της Ιβηρικής χερσονήσου, ο Ολυμπιακός κοιτάζει πρώτη φορά και αυτή της Αργεντινής για προπονητή. Δεν είναι τυχαίο ότι έχει προκύψει το όνομα του Ντιέγκο Μαρτίνες της Τίγκρε, ενώ σήμερα ακούστηκε και το όνομα του Ερνάν Κρέσπο. «Προειδοποίησε» δε, ότι κατά πάσα πιθανότητα έχει ακόμη… ψωμιά το θέμα προπονητή.

Για τον Χουάνγκ εξέφρασε την εκτίμηση ότι το σημαντικό της ημέρας ήταν η ανάρτηση του που έδειξε ότι σε αυτή την ομάδα, υπάρχουν παίκτες που έχουν φιλότιμο, συνέπεια και σταθερότητα και σε αυτούς θα πρέπει να στηριχτεί τη νέα σεζόν όπως ο Κορέατης.

Ακούστε το ρεπορτάζ του Ολυμπιακού από τον Κώστα Νικολακόπουλο:

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x