Stoiximan Super League

Τσανάκας: «Ψαγμένη η κίνηση του Ολυμπιακού με Πιρόλα - Η Ίντερ σκεφτόταν να τον πάρει ξανά φέτος»

Ο Γιώργος Τσανάκας μετέφερε τις τελευταίες πληροφορίες γύρω από τον Λορέντσο Πιρόλα, ο οποίος αναμένεται να αποκτηθεί με μεταγραφή από τον Ολυμπιακό, αφήνοντας τη Σαλερνιτάνα.

Με αφορμή την πληροφορία από τους έγκυρους Ιταλούς δημοσιογράφους, Ντι Μάρτζιο και Ρομάνο, πως ο Ολυμπιακός απέκτησε από τη Σαλερνιτάνα τον Λορέντσο Πιρόλα με 3 εκατ. ευρώ, ο Γιώργος Τσανάκας σχολίασε τη διαφαινόμενη αυτή μεταγραφή.

Αρχικά, τόνισε πως πρόκειται για μία ιδιαίτερα ψαγμένη κίνηση από τους «ερυθρόλευκους», οι οποίοι κάνουν δικό τους έναν νεαρό στόπερ ο οποίος προέρχεται από δύο σερί γεμάτες σεζόν στη Serie A και έχει υπάρξει αρχηγός στην Κ21 και Κ16 της εθνικής Ιταλίας. Ανέφερε δε, πως η Ίντερ σκεφτόταν να τον πάρει πίσω ως δανεικό αυτό το καλοκαίρι για μία έξτρα επιλογή, αλλά ο ποδοσφαιριστής ήθελε μια ομάδα να έχει χρόνο συμμετοχής. Καταλήγοντας, έκανε μια αναφορά σε ορισμένα στατιστικά στοιχεία του Πιρόλα.

Όσον αφορά τα υπόλοιπα ζητήματα, ο Γιώργος Τσανάκας μίλησε για την υπόθεση του Μπρέιθγουεϊτ που δείχνει επίσης να είναι τελειωμένη, αλλά και τους Ποντένσε, Βέλντε που αποτελούν μεταγραφικές προτεραιότητες.

Ακούστε το ρεπορτάζ του Ολυμπιακού:


Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x