Stoiximan Super League

Σταματέλος: «Δεν προκύπτει ότι θα έχει συμβόλαιο για 4 μήνες ο Μεντιλίμπαρ - Ανοικτό για τον παρτενέρ του Κάρμο με ΟΦΗ»

Ακούστε το ρεπορτάζ του Ολυμπιακού όπως το μετέφερε στον bwinΣΠΟΡ FM 94,6 ο Νίκος Σταματέλος.

Τα τελευταία νέα από το ρεπορτάζ του Ολυμπιακού μετέφερε μέσω του bwinΣΠΟΡ FM 94,6 o Νίκος Σταματέλος.

Ο ρεπόρτερ του σταθμού αναφέρθηκε αρχικά στην έλευση του Μεντιλίμπαρ, τονίζοντας ότι δεν προκύπτει από το εγχώριο ρεπορτάζ ότι το συμβόλαιο του θα έχει διάρκεια μόλις τεσσάρων μηνών, όπως γράφτηκε στην Ισπανία, ενώ μεταξύ άλλων στάθηκε στο γεγονός ότι ο Ισπανός τεχνικός έρχεται σε μια περίοδο κατά την οποία δεν μπορεί να προχωρήσει σε αλλαγές στο ρόστερ.

«Δεν θα έχει 4μηνο συμβόλαιο όπως έλεγαν οι Ισπανοί, ο Μεντιλίμπαρ. Πάει και για μετά το καλοκαίρι. Θα έρθει να αναλάβει μια ομάδα στην οποία δεν μπορεί να αλλάξει πολλά. Με τους παίκτες που έχει στο ρόστερ, με αυτούς θα πορευθεί.»

Μεταξύ άλλων ο Νίκος Σταματέλος, αναφέρθηκε και στο αυριανό ματς με τον ΟΦΗ και στα πλάνα που υπάρχουν τη δεδομένη στιγμή για την ενδεκάδα: «Να νικήσει τον ΟΦΗ ο Ολυμπιακός για να βρει κάτι... αισιόδοξο ο Μεντιλίμπαρ. Το ερωτηματικό είναι ποιος θα παίξει δίπλα στον Κάρμο. Λίγες οι πιθανότητες για Ρέτσο, αλλά θα το δούμε στην τελευταία προπόνηση. Δεν θα δούμε ενδεκάδα με πολλές αλλαγές. Ροντινέι και Ορτέγκα στα άκρα. Έσε με Τσικίνιο ή Όρτα, Ελ Κααμπί κορυφή και σίγουρα Μασούρας. Όσοι έχουν τραβήξει... κουπί θα πάρουν χρόνο.».

Aκούστε το ηχητικό απόσπασμα:

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x