Πέντε φορές έχει αντιμετωπίσει ο Ντανιέλ Ποντένσε την ΑΕΚ ως ποδοσφαιριστής του Ολυμπιακού.

Ο Πορτογάλος έχει παίξει σε τρία ματς στην πρώτη του θητεία στους «ερυθρόλευκους» και άλλα δύο έχει φέτος στην κανονική διάρκεια του πρωταθλήματος.

Σε αυτά τα ματς, ο 28χρονος ποδοσφαιριστής έχει καταφέρει να «σερβίρει» 4 ασίστ, με την ομάδα του με εκείνον στον αγώνα να έχει δύο νίκες, δύο ισοπαλίες και μόλις μία ήττα. Αυτή τον περασμένο Ιανουάριο, στη νίκη με 2-1 του «Δικεφάλου» μέσα στο Καραϊσκάκη.

Από την πλευρά του, ο Κώστας Φορτούνης είναι ο ποδοσφαιριστής που έχει αντιμετωπίσει περισσότερο από κάθε άλλον την ΑΕΚ στην καριέρα του. Συγκεκριμένα, ο αρχηγός του Ολυμπιακού έχει παίξει σε 34 ματς κόντρα στους «κιτρινόμαυρους», έχοντας 8 γκολ και ισάριθμες ασίστ στο ενεργητικό του σε αυτά τα ματς. Παράλληλα, μετράει 14 νίκες, 10 ισοπαλίες και ισάριθμες σε αυτό το διάστημα.

Άλλωστε, ο Τρικαλινός άσος ήταν από τους πρωταγωνιστές στην περσινή νίκη που είχε πάρει ο Ολυμπιακός στη Νέα Φιλαδέλφεια, με 3-1, και ήταν εκείνος που έδωσε τη μεγάλη ασίστ στον Μπακαμπού για το 2-0 και έκανε ένα από τα καλύτερα ματς της καριέρας του εναντίον της «Ένωσης».

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x