Stoiximan Super League

Το παλεύει για Κάρμο ο Ολυμπιακός-Τα δεδομένα για Μασούρα, Ελ Κααμπί και Όρτα

Ο Ολυμπιακός καταβάλλει προσπάθεια να κρατήσει τον Κάρμο, αλλά η Πόρτο ακόμη δεν έχει αποφασίσει. Τι γίνεται με Μασούρα, Ελ Κααμπί και Όρτα.

Η παραμονή του Νταβίντ Κάρμο αποτελεί προτεραιότητα για τον Ολυμπιακό εν όψει της νέας σεζόν αλλά πρόκειται για μια υπόθεση που είναι δύσκολη και χρειάζεται υπομονή. Πορτογαλικά ΜΜΕ αναφέρουν πως οι δύο πλευρές είναι σε επαφή για να δοθεί με ενοίκιο 1 εκατ. ευρώ για έναν χρόνο και υποχρεωτική αγορά 14 εκατ. ευρώ το επόμενο καλοκαίρι, ωστόσο αυτό δεν επιβεβαιώνεται από καμία πλευρά.

Η αλήθεια είναι πως η Πόρτο δεν έχει αποφασίσει ακόμη για τον υψηλόσωμο στόπερ, με το νέο πρόεδρο, Αντρέ Βίλας Μπόας να είναι υποστηρικτής του Κάρμο, αλλά την τελική απόφαση να ανήκει στο νέο προπονητή, Βίτορ Μπρούνο. Το βέβαιο είναι πως με την αποχώρηση του Σέρτζιο Κονσεϊσάο, που είχε κάκισες σχέσεις με τον άσο του Ολυμπιακού, η επιστροφή του στους «δράκους» είναι πιθανή.

Από εκεί και πέρα, αβεβαιότητα υπάρχει ακόμη για τον Γιώργο Μασούρα. Η μεγάλη πρόταση της Μπόχουμ φαίνεται ότι της δίνει προβάδισμα, αλλά ακόμη δεν υπάρχει κάτι οριστικό και είναι ανοιχτό το ενδεχόμενο παραμονής στον Ολυμπιακό ή και να πάει σε άλλη ομάδα.

Όσον αφορά στον Αγιούμπ Ελ Κααμπί, η κατάσταση περιπλέκεται αφού έχουν μπει πολλοί μνηστήρες. Η Μαρσέιγ φέρεται να του δίνει τριετές συμβόλαιο με υψηλές αποδοχές, ενώ Ίπσουιτς και Λέστερ ταξίδεψαν μέχρι το Μαρόκο για να τον δουν από κοντά. Και ο Ελ Κααμπί, όπως και ο Μασούρας, αναμένεται σύντομα, σε 7-10 μέρες το πολύ, να αποφασίσουν για το μέλλον τους.

Τέλος, σχετικά με τον Αντρέ Όρτα, η περίπτωσή του θέλει επίσης υπομονή. Η Μπράγκα αρχικά εμφανίζεται ανένδοτη για να πάρει όλο το ποσό της οψιόν αγοράς (κοντά στα 5 εκατ. ευρώ), ωστόσο αναμένεται να αναγκαστεί να ρίξει τις απαιτήσεις της, αφού ο Πορτογάλος μέσος είναι αποφασισμένος να μην επιστρέψει και θέλει να συνεχίσει στον Ολυμπιακό.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x