Stoiximan Super League

#freepodence: Το... κίνημα των οπαδών του Ολυμπιακού στα social media της Γουλβς!

Οι φίλοι του Ολυμπιακού κάνουν... ντου στα social media της Γουλβς προσπαθώντας με τον τρόπο τους να βοηθήσουν στην προσπάθεια των Πειραιωτών για την απόκτηση του Ντάνιελ Ποντένσε!

Με τον Αγιούμπ Ελ Κααμπί να ανανεώνει το συμβόλαιό του με τον Ολυμπιακό, οι φίλοι του συλλόγου έχουν... επικεντρωθεί πλέον στην επιστροφή του Ντάνιελ Ποντένσε!

Ο Πορτογάλος εξτρέμ έκανε τρομερή χρονιά με τους «ερυθρόλευκους» ως δανεικός από τη Γουλβς, στην οποία έχει γυρίσει, με το μέλλον του να είναι αβέβαιο.

Στον Ολυμπιακό επιθυμούν να αποκτήσουν με μόνιμη μεταγραφή τον βραχύσωμο εξτρέμ, κάτι που αποτελεί επιθυμία και του ποδοσφαιριστή, με τους «λύκους» βέβαια να μην είναι διατεθειμένοι να τον αφήσουν να φύγει εύκολα.

Έτσι, οι οπαδοί του κατόχου του Conference League αποφάσισαν να πάρουν την κατάσταση στα χέρια τους και να... σπαμάρουν τα social media της αγγλικής ομάδας με το hashtag #freepodence!

Όπως ήταν αναμενόμενο, η... κυβερνοεπίθεση των φίλων του Ολυμπιακού δεν πέρασε απαρατήρητη, την ώρα που ο Ποντένσε παίρνει μέρος στην προετοιμασία της Γουλβς, έχοντας διατηρήσει πάντως ερυθρόλευκο το προφίλ του στο Instagram...

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x