Ο Ολυμπιακός μετρά αντίστροφα για το πρώτο του επίσημο παιχνίδι της σεζόν, καθώς αύριο Σάββατο (20:00) αρχίζει το πρωτάθλημα κόντρα στον Βόλο στο Πανθεσσαλικό. Οι «ερυθρόλευκοι» ολοκληρώνουν σήμερα την προετοιμασία τους και εν συνεχεία η αποστολή θα μεταβεί οδικώς στην πόλη της Μαγνησίας.

Ο Χοσέ Λουίς Μεντιλίμπαρ φαίνεται πως έχει καταλήξει στην ενδεκάδα και ουσιαστικά δίλημμα υπάρχει για μια θέση, αυτή του παρτενέρ του Έσε στη μεσαία γραμμή. Για αυτή ερίζουν τρεις παίκτες, ο Ντόη, ο Στάμενιτς και ο Τσικίνιο, με τον Νεοζηλανδό να έχει μάλλον τις λιγότερες πιθανότητες. Αν επιλεγεί ο Τσικίνιο, τότε στις θέσεις πίσω από τον φορ θα προστεθεί πιθανότατα ο Μασούρας, ενώ αν προτιμηθεί ο Ντόη, τότε ο Τσικίνιο θα παίξει πίσω από τον φορ.

Για τις υπόλοιπες θέσεις τα πράγματα είναι πιο ξεκάθαρα. Ο Τζολάκης θα είναι στο τέρμα, ο Ροντινέι και ο Ορτέγκα θα είναι στο δεξί και αριστερό άκρο της άμυνας αντίστοιχα, ενώ με τον Ρέτσο να αποχωρεί με πρόβλημα τραυματισμού από την προπόνηση της Τετάρτης, ο Μπιανκόν είναι το φαβορί για να παίξει στόπερ δίπλα από τον Πιρόλα. Βέλντε και Ζέλσον θα είναι στα δύο άκρα της επίθεσης, ενώ ο Γιάρεμτσουκ έχει σαφές προβάδισμα για τη θέση του σέντερ φορ, καθώς ο Ελ Κααμπί δεν είναι στο 100% και λογικά θα έρθει από τον πάγκο.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x