Stoiximan Super League

Σταματέλος: «Τι άλλαξε με Μασούρα και έριξε γέφυρες παραμονής στον Ολυμπιακό - Ο Μεντιλίμπαρ τον θέλει στην ομάδα»

Ακούστε τα τελευταία νέα του Ολυμπιακού από τον Νίκο Σταματέλο στον bwinΣΠΟΡ FM 94,6. Τι είπε για το θέμα του Γιώργου Μασούρα, ο οποίος έριξε γέφυρες παραμονής στο λιμάνι και όλα δείχνουν… ανανέωση!

Τα τελευταία νέα του Ολυμπιακού μετέφερε στον bwinΣΠΟΡ FM 94,6 ο Νίκος Σταματέλος.

Ο ρεπόρτερ ξετύλιξε το κουβάρι της υπόθεσης του Γιώργου Μασούρα, τονίζοντας ότι ακόμη δεν έχουν γίνει γνωστοί οι λόγοι για τους οποίους ο παίκτης έριξε γέφυρες παραμονής στο λιμάνι, ωστόσο «θα τους μάθουμε», όπως υπογράμμισε.

«Μέχρι προχθές έλεγε και ο ίδιος ότι θα φύγει, και μάλιστα είχε συζητήσεις με δύο ομάδες από τη Γερμανία. Προφανώς κάτι άλλαξε. Δεν είναι δεδομένο ότι θα παραμείνει, αλλά γίνονται διαπραγματεύσεις. Ο Μεντιλίμπαρ, πάντως, δεδομένα τον θέλει στην ομάδα, παρότι έτσι όπως παίζει δεν τον έχει για βασικό. Το καταλαβαίνει και ο ίδιος ο Μασούρας ότι δεν θα είναι βασικός, αλλά παρ' όλα αυτά τώρα φαίνεται πως θέλει να μείνει», ανέφερε.

Σχολίασε, δε, σε κουβέντα με τους Μιχάλη Τσόχο και Βάιο Τσούτσικα ότι δεν είναι οικογενειακοί οι λόγοι της ανατροπής στην υπόθεση του Έλληνα εξτρέμ.

Από εκεί και πέρα αναφέρθηκε στις «καυτές» περιπτώσεις των τριών Πορτογάλων, Κάρμο, Όρτα και Ποντένσε, αναλύοντας πού βρίσκεται καθεμία από αυτές.

Ακούστε αναλυτικά όσα είπε:

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x