Stoiximan Super League

Σταματέλος: «Έστειλε μηνύματα ο Μεντιλίμπαρ με την αποστολή για ΑΕΚ - Ίσως με Αποστολόπουλο στο αριστερό άκρο»!

Ακούστε τα τελευταία νέα του Ολυμπιακού ενόψει του μεγάλου αποψινού (15/05, 20:00) ντέρμπι με την ΑΕΚ από τον Νίκο Σταματέλο στον bwinΣΠΟΡ FM 94,6

Τα τελευταία νέα του Ολυμπιακού ενόψει του μεγάλου αποψινού (15/05, 20:00) ντέρμπι με την ΑΕΚ, για την 9η αγωνιστική των playoffs της Σούπερ Λίγκας, μετέφερε στον bwinΣΠΟΡ FM 94,6 ο Νίκος Σταματέλος.

Ο ρεπόρτερ των «ερυθρόλευκων» σχολίασε καταρχήν την αποστολή, που ανακοίνωσε χθες (14/05) ο Ισπανός τεχνικός, σημειώνοντας πως έστειλε μηνύματα μετά την Τούμπα, «κόβοντας» Μασούρα, Ναβάρο και Αλεξανδρόπουλο. Δεν είναι μόνο αυτοί, υπογράμμισε, που δεν τον άφησαν ικανοποιημένο, αλλά κάπως έπρεπε να βγει η αποστολή.

Σε ό,τι έχει να κάνει με την 11άδα για το ματς με την Ένωση, ανέφερε πως είναι μεγάλο ερωτηματικό οι επιλογές του Μεντιλίμπαρ, εκφράζοντας την πεποίθηση ότι θα ξεκινήσει ο Αποστολόπουλος στο αριστερό άκρο της άμυνας. Στα στόπερ, όπως τόνισε, δεν θα παίξει με δύο αριστεροπόδαρους, άρα θα αγωνιστούν Ντόη-Κάρμο ή Ντόη-Άμπι, στα χαφ αναμένονται επιστροφές, ενώ ο Γιόβετιτς όλα δείχνουν ότι θα πάρει φανέλα βασικού.

Ακούστε αναλυτικά το ρεπορτάζ:

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x