Stoiximan Super League

Νικολακόπουλος: «Μετά τον Τζολάκη ο Φορτούνης στον Ολυμπιακό»

Ακούστε τα τελευταία νέα του Ολυμπιακού από τον Κώστα Νικολακόπουλο στον bwinΣΠΟΡ FM 94,6.

Τα τελευταία νέα του Ολυμπιακού μετέφερε στον bwinΣΠΟΡ FM 94,6 ο Κώστας Νικολακόπουλος. Με αφορμή την παρουσία χιλιάδων οπαδών του Ολυμπιακού σήμερα (12/06) στα Χανιά, ο ρεπόρτερ ξεκίνησε το ρεπορτάζ, λέγοντας ότι «τα Χανιά αγαπάνε τον Ολυμπιακό και ο Ολυμπιακός αγαπάει τα Χανιά. Μέσα στον καύσωνα ήταν απίστευτο πόσοι Ολυμπιακού πήγαν για να δουν τις δύο ευρωπαϊκές κούπες και να φωτογραφηθούν».

Από εκεί και πέρα και αφού αναφέρθηκε στα διάρκειας (ήδη 14.080), τόνισε τη σημαντικότητα της ανανέωσης του συμβολαίου του Τζολάκη, που το απόγευμα μετά την υπογραφή του συναντήθηκε με τον Βαγγέλη Μαρινάκη, και τόνισε ότι έπεται ο Φορτούνης.

Σχολίασε, εξάλλου, τις πληροφορίες για τον Χορδάν της Σεβίλλης και τον Ριόχα της Αλαβές και σημείωσε ότι «ο προπονητής είναι ξεκάθαρος: Ως προς το ότι πρώτον θέλει κατά βάση να δουλέψει με παίκτες, που ο ίδιος είχε σε ομάδες του στην Ισπανία και δεύτερον ότι επιθυμεί την παραμονή του κορμού της ομάδας και όχι τις πολλές αλλαγές στο ρόστερ της όπως συνέβη την προηγούμενη διετία».

Τέλος, είπε ότι «η προετοιμασία θα ξεκινήσει γύρω στις 10 Ιουλίου, περίπου στις 15 θα πάνε Ολλανδία, θα κάνουν φιλικά και προπονήσεις έως τις 28 και θα επιστρέψουν μετά στην Αθήνα να ολοκληρώσουν την προετοιμασία με προπονήσεις και άλλα φιλικά σε δύο ξένες χώρες».

Ακούστε αναλυτικά το ρεπορτάζ:

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x