Φουλάρει για Athens Kallithea ο Ολυμπιακός. Οι Πειραιώτες επιστρέφουν στο «σπίτι» τους μετά από περίπου τρεις μήνες για επίσημο αγώνα, καθώς το τελευταίο τους παιχνίδι ήταν το 2-0 επί της ΑΕΚ στις 15/5 για τα playoffs της Stoiximan Super League.

Η προετοιμασία κυλάει μετ’ εμποδίων για τους «ερυθρόλευκους», με τον Χοσέ-Λουίς Μεντιλίμπαρ να ξεμένει λύσεις στα στόπερ. Αφού ο Μπιανκόν ταλαιπωρείται από ενοχλήσεις, ενώ ο Ρέτσος όπως φαίνεται δεν προλαβαίνει, ενώ ο Άμπι ενσωματώθηκε στη Σουόνσι. Οπότε, ο Πιρόλα, ο οποίος έχει «κλειδωμένη» θέση στο κέντρο της άμυνας, θα αποτελέσει δίδυμο με τον Ντόη, ο οποίος θα μετακινηθεί από τα χαφ στο κέντρο. Την ίδια ώρα ο Κουτσίδης είναι στη Βραζιλία για τη σπουδαία αναμέτρηση των κατόχων του Youth League απέναντι στη Φλαμένγκο.

Πιο αναλυτικά…

Ο Τζολάκης θα είναι στο τέρμα, με τους Πιρόλα και Ντόη να βρίσκονται στο κέντρο της άμυνας, ενώ Ροντινέι και Ορτέγκα θα είναι τα μπακ. Στο κέντρο ο Έσε λογικά θα έχει στο πλευρό του τον Στάμενιτς στο πλευρό του, ενώ ο Τσικίνιο θα είναι πιο μπροστά. Ο Ζέλσον θα είναι δεξιά και ο Βέλντε αριστερά, με τους Γιάρεμτσουκ και Ελ Κααμπί να διεκδικούν θέση στην κορυφή της επίθεσης.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x