Stoiximan Super League

Σύνθημα εν χορώ στο Καραϊσκάκη προς Μαρινάκη για Ποντένσε

Συνθήματα υπέρ της επιστροφής του Ντάνιελ Ποντένσε στον Ολυμπιακό φώναξε ο κόσμος των «ερυθρόλευκων» στο ματς με την Athens Kallithea.

Πρώτο επίσημο παιχνίδι του Ολυμπιακού τη φετινή σεζόν στο «Γεώργιος Καραϊσκάκης» και ο κόσμος των Πειραιωτών έδειξε για μια ακόμη φορά την αγάπη του στον Ντανιέλ Ποντένσε.

Συγκεκριμένα, κατά τη διάρκεια της αναμέτρησης με την Athens Kallithea οι φίλοι των «ερυθρόλευκων» ζήτησαν από τον ιδιοκτήτη του Ολυμπιακού, Βαγγέλη Μαρινάκη, την επιστροφή του Πορτογάλου με το σύνθημα: «Πρόεδρε, πρόεδρε, σε παρακαλώ, φέρε τον Ποντένσε στον Ολυμπιακό»!

Eίναι ξεκάθαρο πως η επόμενη κίνηση, που περιμένουν οι φίλοι της ομάδας, είναι η επιστροφή του Ντάνιελ Ποντένσε. Πρόκειται για άλλον έναν παίκτη, που θέλει στο ρόστερ του ο Μεντιλίμπαρ, παρότι στην παρούσα φάση μοιάζει εξαιρετικά δύσκολη η συγκεκριμένη προοπτική.

Η Γουλβς επιμένει στα 10 εκατ. ευρώ για την παραχώρηση του Πορτογάλου εξτρέμ, ένα ποσό, που δεν πρόκειται σε καμία περίπτωση να δώσει ο Ολυμπιακός, για έναν παίκτη, που μένει ελεύθερος το επόμενο καλοκαίρι και είναι ξεκάθαρο πως δεν έχει καμία πρόθεση να παραμείνει στο Γουλβερχάμπτον.

Όπως και στην υπόθεση του Κάρμο, τα πάντα μπορεί να συμβούν τις προσεχείς ημέρες, καθώς το σχετικό παράθυρο κλείνει στις 11 Σεπτεμβρίου και μπορεί να υπάρξει η οποιαδήποτε ανατροπή.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x