Stoiximan Super League

«Στο στόχαστρο του Ολυμπιακού ο Λουίς Ριόχα»

Ισπανικό Μέσο τοποθετεί τον Λουίς Ρόχα της Αλαβές στα ραντάρ του Ολυμπιακού, όπως και της Μπέτις μεταξύ άλλων. Ποιος είναι ο 30χρονος εξτρέμ.

Ακόμη ένα όνομα από την Ισπανία εμπλέκεται στο ρεπορτάζ του Ολυμπιακού. Όπως αναφέρεται σε ρεπορτάζ του «Radio Marca», ο Λουίς Ριόχα βρίσκεται στο στόχαστρο των «ερυθρόλευκων».

Πρόκειται για 30χρονο εξτρέμ, ο οποίος ανήκει στην Αλαβές, έχει συμβόλαιο για έναν ακόμη χρόνο αλλά φαίνεται πως θα αποχωρήσει, ψάχνοντας μια ομάδα με μεγαλύτερους στόχους. Μάλιστα, αυτό έρχεται σε συνάρτηση με την καλή σεζόν που έκανε με την ομάδα του, μετρώντας 37 ματς με 5 γκολ και 4 ασίστ.



Στο κόλπο για τον Ριόχα αναμένεται να μπει και η Μπέτις, σύμφωνα με το δημοσίευμα, εφόσον καταφέρει να λύσει τις υποθέσεις των Ντιόπ, Αμπντέ ή Ρόδρι, κάνοντας… χώρο στο ρόστερ της.

Ο έμπειρος αριστεροπόδαρος εξτρέμ έχει περάσει από τη Ρεάλ Μαδρίτης Γ’, Θέλτα Γ και Μαρμπέγια. Το 2018 έκανε το μεγάλο βήμα, παίρνοντας μεταγραφή στην Αλμερία και έναν χρόνο αργότερα η Αλαβές πλήρωσε 2 εκατ. ευρώ και τον έκανε δικό της. Με την Ντεπορτίβο έχει γράψει 188 ματς με 22 γκολ και 17 ασίστ σε μια πενταετία!





Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x