Stoiximan Super League

«Σκέψεις της Ιντερνασιονάλ για Ροντινέι»

Η Ιντερνασιονάλ εξετάζει το ενδεχόμενο να προσπαθήσει να υπογράψει από τον Γενάρη, ως ελεύθερο, για τη νέα σεζόν τον Ροντινέι, εφόσον δεν επεκταθεί το συμβόλαιό του με τον Ολυμπιακό.

Βραζιλιάνικο σενάριο για τον Ροντινέι. Ο δεξιός μπακ του Ολυμπιακού φέρεται να απασχολεί την Ιντερνασιονάλ, στην οποία αγωνιζόταν για ενάμιση χρόνο (Ιανουάριος 2020-Μάιος 2021). Διότι η ομάδα από τη χώρα του καφέ σκέφτεται το ενδεχόμενο να προσπαθήσει να υπογράψει από τον Γενάρη τον Βραζιλιάνο ακραίο αμυντικό, θέλοντας να τον κλείσει ως ελεύθερο για τη νέα σεζόν.

Για να συμβεί αυτό, βέβαια, θα πρέπει ο Ολυμπιακός να μην ανανεώσει το συμβόλαιό του, αν και μοιάζει πιθανό το επόμενο διάστημα να υπάρξουν συζητήσεις ώστε ο Ροντινέι να «δέσει» στο… λιμάνι.

Ο 32χρονος μπακ ανήκει στους Πειραιώτες από τον Γενάρη του 2023, έχοντας προλάβει σε ενάμιση χρόνο να γράψει 72 εμφανίσεις με 3 γκολ και 9 ασίστ. Αποτελεί ένα βασικό και αναντικατάστατο στέλεχος στην ενδεκάδα των «ερυθρόλευκων», ενώ ο ίδιος έχει εκφράσει αρκετές φορές την επιθυμία του να συνεχίσει να αγωνίζεται στην ομάδα του Πειραιά.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x