Stoiximan Super League

«Πάει οριστικά στον Ολυμπιακό ο Γκαστόν Ερνάντες»

Σύμφωνα με δημοσίευμα Μέσου που ασχολείται αποκλειστικά με τη Σαν Λορέντζο, ο Ολυμπιακός τακτοποίησε τις τελευταίες λεπτομέρειες με τον σύλλογο της Αργεντινής για την απόκτηση του Γκαστόν Ερνάντες.

Παίκτης του Ολυμπιακού θα πρέπει να θεωρείται ο Γκαστόν Ερνάντες, σύμφωνα με όσα προκύπτουν στην Αργεντινή.

Συγκεκριμένα, σύμφωνα με το «Refuerzos CASLA», που ασχολείται αποκλειστικά με το ρεπορτάζ της Σαν Λορέντζο, οι «ερυθρόλευκοι» τακτοποίησαν και τα τελευταία ζητήματα που προέκυψαν με τη μεταγραφή του Αργεντινού στόπερ, ο οποίος φεύγει οριστικά έτσι ώστε να ενταχθεί στην ομάδα του Πειραιά.

Θυμίζουμε πως σύμφωνα με ρεπορτάζ του Κώστα Νικολακόπουλου στον bwinΣΠΟΡ FM 94,6, οι Αργεντίνοι ήταν ανακόλουθοι σε πράγματα τα οποία είχαν συμφωνηθεί, με αποτέλεσμα να μπει αρχικά φρένο στη μεταγραφή. Παρόλα αυτά, φαίνεται πως το ζήτημα αυτό ξεπεράστηκε και ο παίκτης θα ενταχθεί στον Ολυμπιακό.

Ο Ερνάντες είναι γέννημα θρέμμα της Σαν Λορέντζο, με την οποία έχει 73 παιχνίδια στα πόδια του (με 3 γκολ στο ενεργητικό του). Η χρηματιστηριακή αξία του είναι 4,3 εκατ. ευρώ. Το 2023 έπαιξε με την ομάδα του σε 48 παιχνίδια (2 γκολ) σε όλες τις διοργανώσεις!

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x