Stoiximan Super League

«Παίρνει Ομάρ Ρίτσαρντς δανεικό από τη Νότιγχαμ ο Ολυμπιακός»

Σύμφωνα με δημοσιογράφο της «Telegraph», ο Ολυμπιακός εξετάζει ενδελεχώς τον δανεισμό του Ομάρ Ρίτσαρντς, Άγγλου αριστερού μπακ, από τη Νότιγχαμ Φόρεστ.

Με έναν ακόμη παίκτη της Νότιγχαμ εμπλέκουν τον Ολυμπιακό οι Άγγλοι.

Σύμφωνα με τον Τζον Πέρσι, δημοσιογράφο της «Telegraph», οι «ερυθρόλευκοι» ενδιαφέρονται για την απόκτηση του Ομάρ Ρίτσαρντς, Άγγλου αριστερού μπακ, με τη μορφή του δανεισμού, όπως και στην περίπτωση του Γκουστάβο Σκάρπα.

Όπως τονίζει το εν λόγω δημοσίευμα, η μεταγραφή αυτή αναμένεται να γίνει, καθώς ο παίκτης ψάχνει χρόνο συμμετοχής και αλλαγή σκηνικών, μη έχοντας καταφέρει να παίξει για τη Νότιγχαμ ούτε ένα παιχνίδι, λόγω σοβαρού τραυματισμού που αποκόμισε λίγο αφότου αποκτήθηκε από την Μπάγερν, το περσινό καλοκαίρι.

Ο Ρίτσαρντς ξεκίνησε από τις ακαδημίες της Φούλαμ και το 2013 αποκτήθηκε από την Ρέντινγκ. Εκεί, έκανε εξαιρετικές εμφανίσεις, οδηγώντας την Μπάγερν Μονάχου να τον αποκτήσει με ελεύθερη μεταγραφή. Το περσινό καλοκαίρι, η Νότιγχαμ δαπάνησε 8,5 εκατομμύρια ευρώ για να τον πάρει, ωστόσο ακόμη δεν έχει φορέσει τη φανέλα της, καθώς έσπασε το πόδι του.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x