Stoiximan Super League

Ολυμπιακός: Ο λόγος που βρέθηκε στο «Γ. Καραϊσκάκης» ο Φαμπίνιο

Έναν εκλεκτό καλεσμένο είχε ο Ολυμπιακός στη νίκη του με 3-0 κόντρα στον Άρη, αφού ο Φαμπίνιο παρακολούθησε το παιχνίδι από τις σουίτες του γηπέδου.

Ο Φαμπίνιο βρέθηκε χθες (3/4) στο Γ. Καραϊσκάκης και παρακολούθησε την τριάρα του Ολυμπιακού κόντρα στον Άρη. Ο Βραζιλιάνος σταρ βρέθηκε στις σουίτες του γηπέδου και όταν κάποιος βλέπει μια τέτοια φίρμα του ποδοσφαίρου σε ελληνικό γήπεδο, του γεννιέται το εύλογο ερώτημα «τι κάνει εδώ».

Ο χαφ της Αλ Ιτιχάντ έπαθε θλάση στις 12 Μαρτίου σε παιχνίδι της ομάδας του και βρίσκεται αυτές τις μέρες στην χώρα μας, για να ακολουθήσει θεραπεία με τον Γιώργο Κάκια. Ο συγκεκριμένος φυσικοθεραπευτής είναι γνωστός και έχει αρκετούς «πελάτες» στη Λίβερπουλ, λόγω Τσιμίκα.

Έτσι, λοιπόν, ο πρώην παίκτης των "reds", εκμεταλλεύτηκε την παρουσία του εδώ και ρώτησε αν μπορεί να παρακολουθήσει από κοντά το παιχνίδι των «ερυθρολεύκων» και εννοείτε πως η απάντηση δεν θα μπορούσε να είναι τίποτα άλλο παρά «ναι», καθώς μόνο διαφήμιση της ομάδας είναι να βρίσκονται τέτοιοι ποδοσφαιριστές στο γήπεδο του συλλόγου.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x