Stoiximan Super League

Ξανασμίγει με τον δάσκαλό του στον Ολυμπιακό ο Αναγνωστόπουλος

Ο Αλέξανδρος Αναγνωστόπουλος θα συναντήσει στον Ολυμπιακό έναν άνθρωπο με τον οποίο συνεργάστηκε ξανά στο παρελθόν.

Λίγη ώρα μετά την αποδέσμευσή του από την Κηφισιά, έγινε γνωστό ότι ο Αλέξανδρος Αναγνωστόπουλος αποτελεί ποδοσφαιριστή του Ολυμπιακού.

Ο Έλληνας τερματοφύλακας, που έκανε εξαιρετική σεζόν με τον σύλλογο των βορείων προαστίων, εξαργύρωσε τις εμφανίσεις του με τη μεταγραφή στον κάτοχο του Conference League, ενισχύοντάς τον κάτω από τα δοκάρια.

Στο λιμάνι, ο 29χρονος γκολκίπερ θα βρει έναν παλιό του γνώριμο, που έπαιξε τον ρόλο του στην πορεία του Αναγνωστόπουλου τα πρώτα του χρόνια στο ποδόσφαιρο.



Ο λόγος για τον προπονητή τερματοφυλάκων των Πειραιωτών, Παναγιώτη Αγριογιάννη, με τον οποίο ο νέος πορτιέρε του συλλόγου έχει συνεργαστεί στο παρελθόν.

Ο 45χρονος κόουτς εργάζεται στους «ερυθρόλευκους» από το 2017, ωστόσο παλαιότερα, μεταξύ 2006 και 2015 συνεργαζόταν με τον Παναθηναϊκό, από όπου ξεκίνησε την καριέρα του ο νέος γκολκίπερ του Ολυμπιακού.

Μάλιστα, στην πρόσφατη συνέντευξή του στο sport-fm.gr, ο μέχρι πρότινος τερματοφύλακας της Κηφισιάς είχε χαρακτηρίσει τον Αγριογιάννη ως έναν από τους δασκάλους του, λέγοντας χαρακτηριστικά πως «είναι τρομερός στη δουλειά του και πολύ καλός άνθρωπος».

Σύμφωνα δε με πληροφορίες, ο προπονητής τερματοφυλάκων των Πειραιωτών έδωσε το πράσινο φως για την απόκτηση του παλιού του γνώριμου, καθώς τον ξέρει καλά, ενώ εκτός των ικανοτήτων του, ρόλο έπαιξε και ο χαρακτήρας του ποδοσφαιριστή.

Ολυμπιακός: Ο Αναγνωστόπουλος ξανασμίγει με τον δάσκαλό του

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x