Stoiximan Super League

Νέα «σφήνα» της Λιόν στον Ολυμπιακό για Κάρμο!

Η Λιόν επέστρεψε στη διεκδίκηση του Νταβίντ Κάρμο τις τελευταίες ώρες, έχοντας καταθέσει, σύμφωνα με τους Πορτογάλους, νέα πρόταση στην Πόρτο για τον δανεισμό του παίκτη, που θέλει ο Ολυμπιακός!

Σε σίριαλ φαίνεται πως εξελίσσεται το θέμα του Νταβίντ Κάρμο! Όπως γράφουν στην Πορτογαλία, η Λιόν έχει επιστρέψει στη διεκδίκηση του παίκτη τις τελευταίες ώρες, έχοντας καταθέσει νέα πρόταση στην Πόρτο για τον δανεισμό του! Μία πρόταση, όπως τονίζεται στα ρεπορτάζ, που είναι μεγαλύτερη από εκείνη του Ολυμπιακού για το «δάνειο» του ποδοσφαιριστή.

Θυμίζουμε, το μεσημέρι της Κυριακής (21/01) ο Κώστας Νικολακόπουλος μετέφερε στον bwinΣΠΟΡ FM 94,6 πως η συμφωνία ανάμεσα στον Ολυμπιακό και την Πόρτο για την απόκτηση του Πορτογάλου στόπερ είναι οριστική και πως ο παίκτης έρχεται με τη μορφή δανεισμού και οψιόν αγοράς (αλλά με πολύ υψηλή ρήτρα).

Τα ρεπορτάζ, ωστόσο, σε Γαλλία και Πορτογαλία δίνουν τώρα μια νέα τροπή στην υπόθεση, που μένει να ξεκαθαρίσει τις επόμενες ώρες. Συγκεκριμένα, σύμφωνα με τον δημοσιογράφο Fabrice Hawkins η Λιόν έχει κάνει νέα πρόταση ύψους 500.000 ευρώ στην Πόρτο για τον δανεισμό του Κάρμο, συν 100 χιλιάδες ως μπόνους επίτευξης στόχων, ενώ έχει μπει στην προσφορά και οψιόν αγοράς.

Η Λιόν είχε εγκαταλείψει την περίπτωση του Ντέιβιντ Κάρμο πριν από λίγο καιρό, αλλά κατέληξε να ανανεώσει το ενδιαφέρον της για τον Πορτογάλο τις τελευταίες ώρες. Η ίδια πηγή -αναφέρει ο εν λόγω δημοσιογράφος- λέει πως οι «δράκοι» θα αφήσουν τον παίκτη να φύγει μόνο όταν υπογράψουν άλλον αμυντικό για το βασικό σχήμα.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x