Stoiximan Super League

Με Κάρμο και Γκαρθία η ενδεκάδα του Ολυμπιακού στο «Βικελίδης»

Ο Χοσέ Λουίς Μεντιλίμπαρ δίνει φανέλα βασικού στον Ντάνι Γκαρθία και στον Ντάβιντ Κάρμο για το εκτός έδρας παιχνίδι του Ολυμπιακού με τον Άρη.

Ο Ολυμπιακός θέλει να επιστρέψει στα τρίποντα στη Stoiximan Super League και για να συμβεί αυτό θα πρέπει να περάσει από το... απαιτητικό Κλεάνθης Βικελίδης.

Ο Χοσέ Λουίς Μεντιλίμπαρ επιστρατεύει για το ματς με τον Άρη τον Γκαρθία στο βασικό σχήμα, ποντάροντας στην εμπειρία του Ισπανού χαφ, ενώ στο κέντρο της άμυνας επιστρέφει ο Κάρμο. Κατά τα άλλα, ιδιαίτερες εκπλήξεις δεν υπάρχουν στους υπόλοιπους εννιά της ενδεκάδας.

Στην εστία βρίσκεται ο Τζολάκης, με τους Ροντινέι, Ντόη, Κάρμο και Ορτέγκα στην τετράδα της άμυνας. Έσε, Γκαρθία στον άξονα, μπροστά τους ο Τσικίνιο σε ρόλο δεκαριού και οι Ζέλσον, Βέλντε στα εξτρέμ. Στην κορυφή της επίθεσης ο Ελ Κααμπί.

Ολυμπιακός (Χοσέ Λουίς Μεντιλίμπαρ): Τζολάκης - Ροντινέι, Ντόη, Κάρμο, Ορτέγκα - Έσε, Γκαρθία - Ζέλσον, Τσικίνιο, Βέλντε - Ελ Κααμπί.

Στον πάγκο για τους «ερυθρόλευκους» οι Πασχαλάκης, Μπιανκόν, Πιρόλα, Στάμενιτς, Γιάρεμτσουκ, Γουίλιαν, Κοστίνια, Ολιβέιρα, Αποστολόπουλος.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x