Stoiximan Super League

Μάχη του Ολυμπιακού για να κλείσει απόψε τον Ελ Καμπί!

Ο Ολυμπιακός δίνει μάχη για να κλείσει απόψε κιόλας τον Μαροκινό γκολτζή Αγιούμπ Ελ Καμπί, όπως μετέφερε ο Κώστας Νικολακόπουλος στον bwinΣΠΟΡ FM 94,6!

Συνεχίζεται ο… χαμός στα μεταγραφικά του Ολυμπιακού! Οι «ερυθρόλευκοι», που το πρωί έφεραν στην Ελλάδα τον Πορόσο και το απόγευμα έκλεισαν τον Αλεξανδρόπουλο, δίνουν μάχη για να ολοκληρώσουν ακόμη και απόψε άλλη μία προσθήκη στο ρόστερ τους, αυτήν τη φορά επιθετικού, του Μαροκινού γκολτζή Αγιούμπ Ελ Καμπί!

Ο Κώστας Νικολακόπουλος μετέφερε στον bwinΣΠΟΡ FM 94,6 την εξακριβωμένη πληροφορία ότι αυτή την ώρα οι Πειραιώτες παλεύουν για την απόκτηση του παίκτη με τη Σταντάρ Λιέγης! Οι Βέλγοι είχαν μπει πρώτοι στην κούρσα για τη μεταγραφή, αλλά ο Ολυμπιακός προσπαθεί να πάρει τον παίκτη, και, όπως τόνισε ο ρεπόρτερ, «έχει σοβαρές πιθανότατες να το πετύχει αυτό». Πρόσθεσε, ωστόσο, ότι «επειδή ξέρουμε πώς είναι οι μεταγραφές, ας περιμένουμε. Ίσως έχουμε οριστικά νέα απόψε».

Ο Ελ Καμπί είναι 30 ετών και έμεινε ελεύθερος πριν από λίγο καιρό από την Αλ Σαντ του Κατάρ. Πέρυσι αγωνιζόταν στην τουρκική Χατάισπορ. Τη διετία, όπου φόρεσε τη φανέλα της, είχε 26 γκολ σε 53 συμμετοχές.

Ακούστε όσα μετέφερε ο Κώστας Νικολακόπουλος:



Ο Ελ Καμπί εν δράσει:





Το προφίλ του Ελ Καμπί:

Ολυμπιακός: Μάχη για να κλείσει απόψε τον Ελ Καμπί!

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x