Stoiximan Super League

Foot Mercato: «Κρούσεις από Ναντ και Λιλ στον Ολυμπιακό για τον Ρέαμπτσιουκ»!

Σύμφωνα με τον έγκυρο δημοσιογράφο του «Foot Mercato», Σαντί Αουνά, ο Ολυμπιακός έχει δεχθεί κρούσεις από Ναντ και Λιλ για τον Όλεγκ Ρέαμπτσιουκ!

Ο Ολυμπιακός, όπως έχει τονίσει ήδη από τις 22 Ιουνίου στον bwinΣΠΟΡ FM 94,6 ο Κώστας Νικολακόπουλος, έχει και σε αυτήν τη μεταγραφική περίοδο προτάσεις για τον Όλεγκ Ρέαμπτσιουκ, όπως και σε όλες τις προηγούμενες και μένει να φανεί αν θα δοθεί ο παίκτης από το ύψος των προσφορών και τη διάθεση του ίδιου του ποδοσφαιριστή. Νέα δεδομένα, λοιπόν, έρχονται σήμερα (28/06) από τη Γαλλία!

Σύμφωνα με τον έγκυρο δημοσιογράφο του «Foot Mercato», Σαντί Αουνά, ο Ολυμπιακός έχει δεχθεί κρούσεις από Ναντ και Λιλ για τον Μολδαβό αριστερό μπακ! Στο ρεπορτάζ τονίζεται: «Οι δύο σύλλογοι αναζητούν όντως ενίσχυση σε αυτήν τη θέση, όπου δύσκολα βρίσκεις το σπάνιο μαργαριτάρι. Με δεδομένο ότι η Λιλ επέκτεινε τη συνεργασία της με τον Ισμαΐλι, τον 31χρονο Βραζιλιάνο της, θα έχει ένα πραγματικά πολύ καλό δίδυμο. Το ίδιο ισχύει και για τη Ναντ, αν καταφέρει να κρατήσει τον Χατζάμ.

Οι δύο σύλλογοι, λοιπόν, παρακολουθούν τον Ρέαμπτσιουκ, που έχει περάσει και από την Πόρτο. Ο 25χρονος έχει συμβόλαιο μέχρι το 2025 με τον ελληνικό σύλλογο και η χρηματιστηριακή του αξία υπολογίζεται στα 4 εκατ. ευρώ
».

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x