Stoiximan Super League

Κινητικότητα για «τέσσερις» στον Ολυμπιακό!

Έντονη κινητικότητα στον Ολυμπιακό για τις περιπτώσεις των Ποντένσε, Όρτα, Μασούρα και Ντάνι Γκαρθία και όπως όλα δείχνουν, σύντομα θα υπάρξουν εξελίξεις!

«Χτυπήματα» σε όλα τα μέτωπα ετοιμάζει ο Ολυμπιακός! Οι «ερυθρόλευκοι» έχουν περάσει στην αντεπίθεση σε ό,τι έχει να κάνει με τη στελέχωση του ρόστερ για τη νέα σεζόν και όλα δείχνουν ότι σύντομα θα υπάρξουν εξελίξεις. Σε πρώτο πλάνο βρίσκεται πάντα η απόκτηση του Κάρμο από την Πόρτο, ωστόσο είναι δεδομένο ότι στο λιμάνι τρέχουν πολλές περιπτώσεις ταυτόχρονα.

Αυτό, λοιπόν, που προκύπτει είναι πως ο Ολυμπιακός έχει μπει πια σε προχωρημένες διαπραγματεύσεις με Γουλβς και Μπράγκα για τις μεταγραφές των Ντανιέλ Ποντένσε και Αντρέ Όρτα αντίστοιχα. Οι κάτοχοι του Europa Conference League έχουν καταθέσει σύμφωνα με την εφημερίδα Live Sport συγκεκριμένες -και συζητήσιμες- προτάσεις στις δύο ομάδες, προκειμένου να αγοράσουν τους δύο ποδοσφαιριστές και όλες οι πλευρές κάθονται, πλέον, στο ίδιο τραπέζι για να βρεθεί η χρυσή τομή.

Για τον Ποντένσε συγκεκριμένα, η πρόταση φέρεται να είναι στα 5 εκατ. ευρώ, με τη Γουλβς να ζητάει 7. Σύμμαχος του Ολυμπιακού, φυσικά, στην υπόθεση είναι το γεγονός ότι ο 28χρονος επιθυμεί διακαώς να συνεχίσει την καριέρα του στον Πειραιά, ενώ συν για την ελληνική ομάδα είναι και το γεγονός ότι το συμβόλαιό του με τους «λύκους» λήγει σε έναν χρόνο, οπότε οι Άγγλοι πρέπει να αποφασίσουν τι θα κάνουν άμεσα.

Αναφορικά με τον Όρτα, ο Ολυμπιακός θέλει να τον αποκτήσει με 4-5 εκατ. ευρώ. Να μη δώσει, δηλαδή, τη ρήτρα, που υπάρχει από τον περασμένο Ιανουάριο και στην οποία επιμένουν οι Πορτογάλοι, ύψους 6 εκατ. ευρώ. Στις συζητήσεις, πλέον, έχει μπει και σε αυτή την περίπτωση ο μάνατζερ του παίκτη, Κάρλος Γκονσάλβες. Για αμφότερες τις περιπτώσεις βλέπουμε ότι οι διαφορές δεν είναι μεγάλες, αλλά δεν είναι και μικρές. Όλα συνηγορούν στο ότι οι Πειραιώτες θέλουν να κλείσουν τους δύο Πορτογάλους με ένα ποσό γύρω στα 10 εκατ. ευρώ, ενώ οι σύλλογοί τους θέλουν 13. Όπως και να έχει, οι διαπραγματεύσεις φουντώνουν και σύντομα αναμένονται εξελίξεις.

Από εκεί και πέρα, εξελίξεις είχαμε στο θέμα του Γιώργου Μασούρα, που μένει ελεύθερος σε τρεις ημέρες. Όπως μετέφερε ο Κώστας Νικολακόπουλος την Πέμπτη στον bwinΣΠΟΡ FM 94,6, ο μάνατζερ του παίκτη επισκέφτηκε τα γραφεία της ΠΑΕ και συζήτησε με τους ανθρώπους του κλαμπ για τον ποδοσφαιριστή.

Τόσο ο Μασούρας, όσο και ο ατζέντης του δείχνουν ότι θέλει να συνεχίσει στην ομάδα του ο διεθνής κυνηγός. Ο Ολυμπιακός δεν είχε κλείσει ποτέ την πόρτα για τον Μασούρα, ήθελε να τον κρατήσει, αλλά με συγκεκριμένους όρους. Πλέον αναμένονται εξελίξεις και σε αυτό το θέμα, προφανέστατα προς την κατεύθυνση να βρεθεί η χρυσή τομή.

Επίσης, ο Στάμενιτς ήταν η πρώτη μεταγραφή των «ερυθρόλευκων», η επόμενη θα είναι στις αρχές της άλλης εβδομάδας ο Ντάνι Γκαρθία, ο οποίος και αναμένεται στη χώρα μας. Είναι δύο κεντρικοί χαφ που θα καλύψουν το κενό που είχε η ομάδα στη μεσαία γραμμή, καθότι είχαν μείνει με συμβόλαιο μόνο οι Έσε και Τσικίνιο. Ειδικά ο Ισπανός μέσος, θα καλύψει το κενό που αφήνει η αποχώρηση του Βιθέντε Ιμπόρα και να κάνει τη δουλειά του συμπατριώτη του τόσο μέσα στον αγωνιστικό χώρο όσο και στα αποδυτήρια. Αξίζει να σημειωθεί ότι στην τριετία, που συνεργάστηκαν στην Εϊμπάρ, ο Μεντιλίμπαρ και ο Γκαρθία, ο τελευταίος ήταν ο αρχηγός του συλλόγου. Ο 34χρονος, που πρόσφατα έμεινε ελεύθερος από την Αθλέτικ Μπιλμπάο, γνωρίζει άριστα τι θέλει από αυτόν ο Βάσκος τεχνικός και δεν θα χρειαστεί χρόνο προσαρμογής.

Την ίδια στιγμή, φυσικά, αναμένονται και οι πιο καθοριστικές επαφές με τον Κώστα Φορτούνη

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x