Stoiximan Super League

Ολυμπιακός: Η πίστη για Βέλντε και το σαφάρι για στόπερ

Ο Ολυμπιακός παλεύει να κλείσει άμεσα, ακόμη και μέσα στην εβδομάδα, τον Κρίστοφερ Βέλντε, ενώ παράλληλα συνεχίζει την αναζήτηση στόπερ. Προχωράει αργά, αλλά με πρόοδο και το θέμα Ποντένσε.

Στην τελική ευθεία φαίνεται πως μπαίνουν οι διαπραγματεύσεις του Ολυμπιακού με τη Λεχ Πόζναν για την απόκτηση του Κρίστοφερ Βέλντε. Παρά τις απαιτήσεις των Πολωνών, που αξίωναν 6 εκατ. ευρώ για την παραχώρηση του 24χρονου Νορβηγού εξτρέμ και τώρα κάνουν ό,τι περνάει από το χέρι τους, προκειμένου να πάρουν έστω 5, η αίσθηση, που υπάρχει στο λιμάνι, είναι πως ο παίκτης θα ντυθεί στα ερυθρόλευκα.

Ρεπορτάζ της εφημερίδας «Φως των Σπορ» αναφέρει ότι από την πλευρά του ο Ολυμπιακός πιέζει ασφυκτικά την ομάδα του Πόζναν και έχει για σύμμαχό του τον ίδιο τον ποδοσφαιριστή, ο οποίος επίσης πιέζει, ώστε να ρίξει τις απαιτήσεις της η πρωταθλήτρια του 2015, για να γίνει το deal και να μετακομίσει στην Ελλάδα. Σε κάθε περίπτωση αναμένονται σύντομα οριστικές εξελίξεις, ακόμη και μέσα στην εβδομάδα.

Την Τρίτη (16/07), εξάλλου, το προφίλ του Κρίστοφερ Βέλντε ανέλυσε στον αέρα του bwinΣΠΟΡ FM 94,6 ο Γιώργος Τσανάκας, μεταφέροντας τα τελευταία νέα από το «ερυθρόλευκο» ρεπορτάζ.

Εξήγησε τους λόγους για τους οποίους ταιριάζει στο ποδόσφαιρο του Χοσέ Λουίς Μεντιλίμπαρ και έκανε αναφορά στα στατιστικά, που έχει κατά μέσο όρο ανά αγώνα.

Στη συνέχεια τόνισε πως οι «ερυθρόλευκοι» είναι ιδιαίτερα δραστήριοι στην αγορά της Λατινικής Αμερικής, εξετάζοντας την περίπτωση ενός νεαρού μεσοεπιθετικού, ενώ η ενίσχυση στο κέντρο της άμυνας ενδέχεται κατά το… ήμισυ να έρθει από εκεί!

Ακούστε το ρεπορτάζ:


Το σαφάρι για στόπερ


Στον Ολυμπιακό, μετά την εξέλιξη με τον Νταβίντ Κάρμο, συνεχίζεται το σαφάρι για στόπερ. Ο κάτοχος του Europa Conference League ψάχνει δεδομένα δύο κεντρικούς αμυντικούς, έναν δεξιοπόδαρο και έναν αριστεροπόδαρο. Ψηλά στη λίστα φαίνεται πως παραμένει ο Ζοακίμ της Σάντος, παρότι οι Βραζιλιάνοι δεν πέφτουν ιδιαίτερα από τις υψηλές οικονομικές απαιτήσεις τους. Να σημειωθεί πως η Σάντος έχει ήδη απορρίψει πρόταση 7 εκατ. ευρώ από την Τίγκρες, ενώ και η Μποταφόγκο προσπαθεί να εμπλακεί στη μάχη για την απόκτηση του παίκτη. Στο «Φως» τονίζεται, πάντως, ότι αν περνούσε από το χέρι του Ολυμπιακού, ο Ζοακίμ θα ήταν ήδη στην Ολλανδία, αφού αρέσει πολύ στον Μεντιλίμπαρ.

Ο Βάσκος τεχνικός, βέβαια, έχει και άλλες περιπτώσεις στο μυαλό του. Στην Ανδαλουσία τις τελευταίες ημέρες ακούγεται έντονα πως έχει καλή άποψη για τον Μαρκάο, με τον οποίο συνυπήρξαν στη Σεβίλλη. Ο εν λόγω Βραζιλιάνος είναι 28 ετών και παρότι έχει συμβόλαιο με τη Σεβίλλη για άλλα τρία χρόνια, έχει ενημερωθεί να βρει ομάδα. Σύμφωνα με το Transfermarkt η χρηματιστηριακή του αξία είναι στα 4 εκατ. ευρώ.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x