Stoiximan Super League

Επιβεβαιώνει και η A Βola για Κάρμο: «Ευγνώμων στον Ολυμπιακό, θέλει να αποκτήσει υπεραξία στην Πόρτο»

Η A Βola μεταφέρει τις πληροφορίες της οι οποίες συμβαδίζουν με αυτές που προέκυψαν τις τελευταίες ώρες σχετικά με την περίπτωση του Ντάβιντ Κάρμο.

Το σίριαλ με τον Ντάβιντ Κάρμο έφτασε στο τέλος του. Ο Πορτογάλος κεντρικός αμυντικός πήρε την απόφαση να παραμείνει στην Πόρτο, παρότι οι «δράκοι» είχαν φτάσει σε συμφωνία με τον Ολυμπιακό για την πώλησή του στα 12 εκατ. ευρώ, όπως ανέφερε στον αέρα του bwinΣΠΟΡ FM ο Κώστας Νικολακόπουλος.

Και από την Πορτογαλία και συγκεκριμένα την A Βola, έρχεται η επιβεβαίωση των πληροφοριών. Μάλιστα, στο εν λόγω άρθρο τονίζεται πως ο Κάρμο νιώθω ευγνώμων για την ευκαιρία που του έδωσε ο Ολυμπιακός, αλλά αυτή τη στιγμή προτιμάει να επικεντρωθεί στην Πόρτο και να διεκδικήσει τη θέση του βασικού στην επόμενη σεζόν.

Την ίδια ώρα, τονίζεται πως ο 24χρονος θεωρεί πως εφόσον καθιερωθεί στους «δράκους», μπορεί να αποκτήσει υπεραξία στο μέλλον. Ενώ και η απόφασή του συμβαδίζει με τα όσα είχε πει προ ημερών ο CEO της Πόρτο, Zόρζε Κόστα, ότι υπολογίζεται κανονικά στον πορτογαλικό σύλλογο.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x