Stoiximan Super League

Ολυμπιακός: Γεμίζει το «Γ. Καραϊσκάκης» με Athens Kallithea, «έφυγαν» άλλα 2.000 εισιτήρια!

Κατάμεστο αναμένεται να είναι το «Γ. Καραϊσκάκης» για την αναμέτρηση του Ολυμπιακού με την Athens Kallithea, με 27.000 οπαδούς να έχουν ήδη «κλείσει» θέση για το ματς της Δευτέρας (26/8, 20:30).

Αντίστροφα για το πρώτο επίσημο εντός έδρας παιχνίδι της αγαπημένης τους ομάδας για τη νέα σεζόν, μετρούν οι φίλοι του Ολυμπιακού!

Οι «ερυθρόλευκοι» φιλοξενούν την Athens Kallithea το βράδυ της Δευτέρας (26/8, 20:30) για τη 2η αγωνιστική της Stoiximan Super League, με τη διάθεση των εισιτηρίων να συνεχίζεται!

Μάλιστα, όπως ενημέρωσε η ΠΑΕ Ολυμπιακός, σήμερα «έφυγαν» άλλα 2.000 εισιτήρια για το παιχνίδι, ενώ αν υπολογίσουμε και τα 25.000 διαρκείας που έχουν βρει κάτοχο, το «Γεώργιος Καραϊσκάκης» αναμένεται κατάμεστο!

Ωστόσο, το ερωτηματικό παραμένει αναφορικά με το πόσοι από τους κατόχους διαρκείας θα βρεθούν στο γήπεδο, με δεδομένο ότι δεν έχει βρεθεί ακόμα λύση σχετικά με τη μεταβίβαση των διαρκείας.

Όπως ενημέρωσε η ΠΑΕ Ολυμπιακός: «Υπενθυμίζεται ότι για να προμηθευτούν εισιτήριο για τους αγώνες της ομάδας μας οι φίλοι του Ολυμπιακού θα πρέπει να έχουν την «Κάρτα Φιλάθλου Ολυμπιακού» την οποία θα προμηθεύονται καταβάλλοντας €15 ετησίως (ή 20€ για τη συλλεκτική Κάρτα Φιλάθλου των 100 χρόνων), ποσό που θα πηγαίνει εξ ολοκλήρου στο ταμείο του Ερασιτέχνη, ώστε να συνεχίσουν οι ομάδες μας να πρωταγωνιστούν σε όλα τα αθλήματα. Οι φίλαθλοι θα μπορούν να προμηθεύονται την «Κάρτα Φιλάθλου Ολυμπιακού» μέσω του www.olympiacossfp.gr. Για πληροφορίες σχετικά με την «κάρτα φιλάθλου Ολυμπιακού» μπορείτε να καλείτε στον Ερασιτέχνη Ο.Σ.Φ.Π. στο 211-1007060 ή στο members@osfp.gr».

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x