Κλείνει και τυπικά το θέμα Κάρμο στον Ολυμπιακό.

Ο 25χρονος στόπερ αναμένεται στην Ελλάδα εντός της ημέρας, όπως έχει γίνει γνωστό από το Σάββατο, ώστε να σφραγίσει τη μετακίνησή του στους Πειραιώτες. Περίπου ένα 24ωρο μετά τη συμφωνία ανάμεσα στην πλευρά των «ερυθρόλευκων» και την Πόρτο για τη σπουδαία προσθήκη των πρώτων, ο Ανγκολέζος αμυντικός ξεκίνησε από την Πορτογαλία το ταξίδι με προορισμό την Ελλάδα, ώστε να ολοκληρώσει και τυπικά την επιστροφή του στον Ολυμπιακό.

Το κόστος της μεταγραφής είναι 11 εκατ. ευρώ +4 σε μορφή μπόνους, όπως έχει γραφτεί στην Πορτογαλία και έχει επιβεβαιώσει ο Κώστας Νικολακόπουλος μέσω του bwinΣΠΟΡ FM 94,6. Σύμφωνα, μάλιστα με τον Φαμπρίσιο Ρομάνο, ο Κάρμο θα αποκτηθεί από τον Ολυμπιακό με τη μορφή δανεισμού από τη Νότιγχαμ Φόρεστ και το συμβόλαιό του με τον αγγλικό σύλλογο θα είναι -όπως αναμενόταν- διάρκειας πέντε ετών.

Όπως και να ‘χει, θα δρομολογηθεί τις επόμενες ώρες και τυπικά η απόκτησή του, αφού θα περάσει ιατρικά και θα υπογράψει το συμβόλαιό του, ώστε να ανακοινωθεί. Υπενθυμίζεται ότι έχει κάνει προετοιμασία με τους «δράκους», με αποτέλεσμα να είναι «ετοιμοπόλεμος» για να πέσει άμεσα στη «μάχη». Φυσικά δεν θα χρειαστεί ιδιαίτερο χρόνο προσαρμογής, αφού γνωρίζει καλά στην ομάδα, ενώ από την άμυνα δεν έχει συνεργαστεί μόνο με τον Πιρόλα.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x