Stoiximan Super League

«Ενδιαφέρθηκε για τον δανεισμό του Μπιέλ η Σαραγόσα - Θα μείνει στον Ολυμπιακό ο Ισπανός»

Σύμφωνα με ισπανικό δημοσίευμα, ο Πεπ Μπιέλ κέντρισε το ενδιαφέρον της Σαραγόσα, η οποία επιχείρησε να τον αποκτήσει μέσω δανεισμού όμως αυτός θα μείνει τελικά στον Ολυμπιακό.

Μετά τον δανεισμό του στην Άουγκσμπουργκ στο δεύτερο μισό της περασμένης σεζόν, ο Πεπ Μπιέλ επέστρεψε στον Ολυμπιακό και αποτελεί ουσιαστικά ένα νέο πρόσωπο στην προετοιμασία της ομάδας.

Μάλιστα, σύμφωνα με ισπανικό δημοσίευμα, ο Ισπανός μεσοεπιθετικός κέντρισε το ενδιαφέρον της Σαραγόσα, η οποία αγωνίζεται στη LaLiga 2 και θέλησε να τον αποκτήσει με τη μορφή του δανεισμού. Υπενθυμίζουμε πως ο Μπιέλ είχε παίξει ξανά στον σύλλογο από το 2017 μέχρι το 2019.

Παρόλα αυτά, το δημοσίευμα αναφέρει ότι ο 27ρονος θα συνεχίσει την καριέρα του στους «ερυθρόλευκους». Ο Μπιέλ αποκτήθηκε για πρώτη φορά από τον Ολυμπιακό το καλοκαίρι του 2022 από την Κοπεγχάγη έναντι έξι εκατομμυρίων ευρώ, ωστόσο τη μισή περασμένη αγωνιστική περίοδο παραχωρήθηκε με δανεισμό στην Άουγκσμπουργκ. Το συμβόλαιό του με του ερυθρόλευκους λήγει το καλοκαίρι του 2027.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x