Stoiximan Super League

«Ενδιαφέρον της Σεντ Ετιέν για Αγκιμπού Καμαρά»

Μέσο που ασχολείται με το ρεπορτάζ της Σεντ Ετιέν αναφέρει πως οι «στεφανουά» ενδιαφέρονται για τον Αγκιμπού Καμαρά, αλλά δεν έχουν προχωρήσει σε κάποια πρόταση.

Ο Αγκιμπού Καμαρά είναι ένας από τους ποδοσφαιριστής που δόθηκαν δανεικοί από τον Ολυμπιακό σε άλλους συλλόγους τη σεζόν που μας πέρασε. Ο Αφρικανός χαφ πέρασε την περασμένη ποδοσφαιρική περίοδο στον Ατρόμητο, αλλά ο δανεισμός του ολοκληρώθηκε και μένει να φανεί πώς θα χειριστούν και τη δική του περίπτωση οι Πειραιώτες.

Από τη Γαλλία, πάντως, προκύπτει πως για τον Καμαρά υπάρχει ενδιαφέρον από τη Σεντ Ετιέν. Μέσο που ασχολείται αποκλειστικά με το ρεπορτάζ των «στεφανουά», αναφέρει πως η ομάδα παρακολουθεί τον 23χρονο μεσοεπιθετικό. Κάτι προχωρημένο δεν υπάρχει, ούτε καν πρόταση στον Ολυμπιακό, όπως τονίζεται σε σχετικό τιτίβισμα.

Για τον Καμαρά πάντως προσφάτως γράφτηκε τόσο η Ρεν όσο και η Μετς, ενώ ο ίδιος έχει συμβόλαιο για άλλη μία σεζόν με τους «ερυθρόλευκους» και μένει να φανεί αν ο Μεντιλίμπαρ θέλει να τον «τσεκάρει» μέσα από την προετοιμασία.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x